Gran Canaria
Foto: autorka

Gran Canaria

14. 8. 2019
cestování
Hodnocení:
(4.6 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Krásně jsi to vylíčila, Jarmilko, ani tam už nemusím.
Dagmar Bartušková
Jarmilo, díky za ostrovní výlet a skvěle fotky! V té vířivce Ti to moc sluší. Jsi kočka! ;-)
Soňa Prachfeldová
Jsi Jarmilko výborná cestovatelka, vidíš kus světa, i doma i venku - super.
Jaroslava Handlová
Pěkné dobíjení baterek. Je vidět, že jste si poznávání užívaly. To já mám taky moc ráda. Navíc být někde privilegovaným hostem je příjemné, že. Jarmilo, přeji hodně hezkých dalších cest.
Marie Novotná
Mám ráda Tvoje články. Jsou pěknou prezentací míst, pro mne dost nedostupných.Diky,že můžu vidět spoustu ,, koutů '' za světa.
Eva Mužíková
Jarmilo, obdivuji Tě, já autem jezdím jen tam kde to dobře znám:))) Dobře děláš, žiješ krom práce cestováním. Jen tak dál.
Jarmila Komberec Jakubcová
Karle H. pláž u Beverly parku prošla velkou renovací, u východu z pláže jsou sprchy a vůbec okolí je krásně upravené. Protože tam jezdím každý rok mám možnost srovnání. Letos chceme s kamarádkou jet na Vánoce do Beverly Parku. Letíme bez cestovky a máme už zabukované letenky. Z letiště není problém odjet taxi do hotelu.
Dana Puchalská
Musí tam být krásně. Bývalá kolegyně má Kanárské ostrovy velmi oblíbené a jezdí tam rok co rok.
Karel Hyndrák
Jarmilo, dík za hezký článek. Byli jsme v Beverly Parku na Silvestra 2001, bylo to fajn. Akorát za pláž byla tehdy hnusná, teď vidím velké zlepšení, je to nadějné. Cestovat se tam dá skoro všude místní dopravou, autobusové nádraží je skoro za rohem. Beverly Park je určitě na Gran Canarii nejlepší místo, vím o čem mluvím.
Zuzana Pivcová
Jarmilko, jedna moje bývalá kolegyně z archivu létala také na Kanáry každoročně a nemohla si je vynachválit. Jenže ona byla spíš ta koupací. Já bych rozhodně raději cestovala po ostrově. Takže alespoň s Tvým článkem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%