Foto autorka
Letošní Blatná
17. 8. 2019Tak jako každý rok i letos jsme se vypravili na týden do naší oblíbené Blatné v Jižních Čechách. Byla s námi i dcera, která si to nechtěla nechat ujít, takže jsme vezli s sebou i hlodavce.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
20.8.2019 09:27
Naďo, článek jsem si ráda přečetla. Fotky jako vždy super! Jo, krade se všude. I péra. Ještě že tam nenechavci nechali alespoň ty pávy.
Soňa Prachfeldová
20.8.2019 07:18
Blatná a okolí tam je nádherně a což ta cukrárna na náměstí. Krásné fotky, škoda že to volno tak rychle uteče .
Zdenka Jírová
20.8.2019 01:04
Vidím, že Blatná vyrostla do krásy, byli jsme tam s manželem začátkem tisíciletí, někdy v době, kdy se na zámek vrátila majitelka. Park nebyl tak krásný ale pamatuji se na daňky, které jsme chodili krmit starým pečivem, které pro tento účel prodával nedaleký pekař. Také jsme jezdili na lodičkách a podobně krmili houfy hladových kačen s káčaty. Chodili jsme do rybářské hospody na pečené ryby. Byla to tehdy moc pěkná dovolená.
Helena Votíková
19.8.2019 17:19
Naďo moc pěkné. Hastrmánek na saních je legrační. To s těmi pávy je děs.
Hana Rypáčková
19.8.2019 10:02
Můj rajón....Je tam fakt krásně . Nehlašte se úplně všichni, ale přijeďte mě navštívit. I Blatná bude....
Eva Krausová
18.8.2019 15:09
Na zámku v Blatné jsem byla jako dítě, to už je let... Megí posílá pac pejskům. :-)
Jaroslava Handlová
18.8.2019 14:52
Naďo, pěkně jsi zaznamenala na fotkách i ty proměny počasí. Hlavně, že jste si všichni svoji Blatnou užili v pohodě.
Helenka Vambleki
17.8.2019 20:47
Úžasná Blatná i z jiného úhlu, než jsme poznali my. Je tam opravdu krásně a jezdit tam na chaloupku musí být paráda!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA