Z deníčku hlídací babičky
Foto: autorka

Z deníčku hlídací babičky

19. 8. 2019

Jsem jen občasná hlídací babička, moje vnoučata jsou vzdálená tři hodiny jízdy vlakem. A teď za nimi jedu a moc se na ně těším, protože je nevídám až tak často. Přemítám o tom, co všechno bychom mohli podniknout, protože nejfrekventovanější otázka mého vnoučka je: "Babi, co budeme dělat?"

Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Jste úžasná. Nevím jestli naštěstí nebo naneštěstí nic takového zvládat nemusím.
Marie Ženatová
Když jsem dříve u sebe mívala tak malá vnoučátka, tak večer jsem do postele neuléhala, ale přímo padala... Dnes už i ti moji nejmladší mají víc roků, já ovšem každý večer do postele přímo "upadám" - ale nyní už zde vnoučátka přes noc nemívám tak často, ale i tak díky rodičům moc za ty nádherné chvíle s vnoučky !!
Zdenka Soukupová
Vlaďko, můžete být na sebe pyšná. Zvládla jste to na jedničku. Zuzana píše, že si tu situaci nedovede ve skutečnosti představit. Já ano, a to v živých barvách. Taky totiž hlídám vnoučata. Skoro se mi zdálo, že babička nejste Vy, ale já. Moc hezké vyprávění.
Zuzana Pivcová
Pro mě je to vyprávění skoro jako nějaká povídka, skutečnou situaci si neumím představit.
Hana Rypáčková
Hezky po pravdě, že je to i pro mne čím dál větší záhul. Na rozdíl mi je vozili dostonat, na prázdniny a bez rodićů ti bylo v pohodě. Jen při malých dětech jsem se vůbec nevyspala, ta zodpovědnost. Jen trochu vnouče zavrnělo, byla jsen v pohotovosti.. Teď hlídán jen jednoho, za to velmi často.
Hana Nováková
Připomněla jste mi i moje hlídání vnoučat. Hlídala jsem je od 4 měsíců, to byl někdy nápor na fyzičku i nervy. Dnes už je to pohoda, ale ráda na to vzpomínám, časy jejich ranného věku však už nikdy nevrátím, škoda...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%