Foto: autorka
To je tedy Terno!
21. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
21.8.2019 15:00
Prodejny Terno neznám a ani jsem se s nimi tady v Plzni nesetkala, ale dík - porozhlédnu se po Plzni.
Danka Rotyková
21.8.2019 14:34
Přeji všem malým obchodům a obchůdkům hodně zdaru. Na Praze 11 si o nich mohu jen nechat zdát. Nakupuji tedy hlavně dopoledne v Lidlu a Albertu, a to bez problémů.
Libuše Křapová
21.8.2019 14:27
U nás je Jednota a Hruška, ale pro velé nákupy si jezdím do Kaufladu - mimo hlavní slevové dny, nemám moc ráda tlačenici. S nevraživostí se tam setkávám minimálně, ponejvíce ještě tak od personálu. měli tehdy asi nové a nezpracované, už je to tase lepší. Do těchmístních obchodů chodímtak málo proto, že jsou o hodně dražší a hlavně u Jednoty je velmi, ale opravdu velmi mizerná zelenina a ovoce.
Elena Valeriánová
21.8.2019 14:00
Taky bych byla vděčná za takové Terno, ale u nás pouze Hruška jistí to, že neumřeme hlady. Nerada nakupuji třeba v Kauflandu ve slevové dny, ale až na jednu výjimku jsem se nesetkala s nevraživostí mezi nakupujícími. Bohužel ty malé obchůdky, vesnické krámky už na vesnici nenajdete.
Naděžda Špásová
21.8.2019 13:49
Zuzko, to Terno je fakt terno. U nás jsou taky jen řetězce a teď si ještě velkou prodejnu otevřeli Vietnamci, aby měli kde prát špinavý prachy. Tak si to hezky užijte. :-)
Dana Puchalská
21.8.2019 13:34
Nevěděla jsem že takový obchod existuje. Držím mu palce,ať prosperuje.
Marie Doušová
21.8.2019 13:26
TERNO jsem neznala a dík za foto a přiblížení sortimentu této prodejny. Škoda , že u nás není.
Hana Nováková
21.8.2019 13:11
Dodnes miluji malé obchůdky, s řadou prodavačů se osobně znám, pohovoříme, pofoukáme si bolístky a skoro vždy něco nakoupím. Uvítala bych Terno s potravinami, někdy mi řetězce lezou na nervy, lidé v nich se neumí pohybovat, když nemůžete projet a řeknete: s dovolením, koukají se nevěřícně, cože po nich chcete, zvláště pak, pokud jsou slevové dny a to proto, protože mají papír A4 popsaný z obou stran, košík plný jako kdyby čekali invazí mimozemšťanů a navíc a to bohužel, jsou odkázání na hole. Nesnáším tyto dny a proto v nich nenakupuji. Když je něco menší a útulnější, vždy to na mě nějak lépe působí.
Anna Potůčková
21.8.2019 12:52
Také mám raději menší prodejny, kde se navíc můžu pohnout. Ty úzké uličky mně odrazují od častějších návštěv velkoprodejen
Věra Ježková
21.8.2019 12:03
Přeji Ternu dlouhou existenci a spoustu spokojených zákazníků. (Jo, kde jsou ty časy, kdy jsem chodila do konzumu u nás v domě…)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA