Foto: autorka
Podzimní zahrady Versailles
23. 8. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
25.8.2019 08:43
Jsem ráda, že jsem vám mohla předložit pár hezkých obrázků a že se vám líbily. Není to nic moc, jiní lidé cestují víc a vidí toho taky víc než jsem viděla já. Taky jsou dnes jiné možnosti než dřív. Ale jsem za to osudu vděčná, že jsem viděla to, co jsem nejvíc chtěla. Škoda, že fotky z dřívějších cest mám jen vyvolané a ne na počítači - teď je velkou výhodou telefon, nemusí se už tahat foťák, o který jsme se s manželem vždycky hádali. :-))
Jan Zelenka
24.8.2019 20:52
Tuto cestu vám, paní Hašková, upřímně závidím. Francie, až na krátkou návštěvu Monaka, se nám do cestovního itineráře už nevešla. Louvre bych moc rád viděl i se všemi egyptskými památkami, které Napoleon pobral a odvezl za svého egyptského tažení. Ostatně, dělali to i Britové i Němci. Krásná fotogalerie.
Alena Vávrová
23.8.2019 21:13
Byla jsem tam se synem na celý den také na podzim, v zámku i v zahradách. Bylo krásně a bylo to úžasné. Dík za připomenutí.
Dana Puchalská
23.8.2019 14:33
je to nádhera. Nikdy se tam osobně už asi nepodívám,tak jsem ráda za rak krásné fotografie.
Zuzana Pivcová
23.8.2019 12:40
Byla to pro mě krásná procházka. O to víc, že v Paříži jsem (narozdíl od několika jiných států) nikdy nebyla a asi už nebudu. Co se týká oken bez záclon, tak v Nizozemsku to bylo také tak. A také žádné ploty kolem rodinných vilek se zahrádkami. Vše přístupné. A nezamčená kola na ulicích. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA