Hledají se dobrovolníci pro výzkum spánku a paměti
Národní ústav duševního zdraví hledá dobrovolníky pro svůj výzkum

Hledají se dobrovolníci pro výzkum spánku a paměti

21. 8. 2019

Kdo má příbuzného po mozkové mrtvici nebo s Alzheimerovou nemocí, tak ví, že člověk na tom může být fyzicky ještě docela dobře, ale jeho hlava už nefunguje, jak by měla.

psychika zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Oldo, NÚDZ má zkrátka smůlu. Mne nedostanou. Mám 15 diagnóz, občas jsem agresivní, houby si pamatuju, podle BMI jsem obézní, nemám rád doktory, jsem skoro hluchý, mám rád víno, ale možná, kdyby dali tak 20000,- Kč, že bych s některé diagnózy slevil.
Oldřich Čepelka
Nene, Libuše, nech to na nich. Když tě budou zvát, tak udej to íčko. Nové lékařské metody nevznikají lehce, takže každý dobrovolník dobrý. (V klinických studiích se vážně nemocní "rvou" o to, aby tam mohli být zařazeni. Např. onkolog. nebo kardiovask. onemocnění.)
Libuše Křapová
Oldřichu, riskla jsem to a přihlásila se. Bohužel jsem tam nikam nenapsala, že jsem z íčka, tak to tu sděluji vám. Ale myslím, že nebudu splňovat kritéria, přece jen už nějaké problémy mám.
Oldřich Čepelka
Potíže nejsou totéž co onemocnění. Jestliže lékař stanovil diagnózu, tak už ano, jinak by stálo za to to zvážit.
Marie Pudichová
Škoda, nesplňují podmínky. Mám neurologické potíže.
Oldřich Čepelka
Může se zúčastnit každý, kdo může dojet do Klecan. Není to jen pro Pražáky. Prostě ve finále je to něco jako výlet s noclehem u Prahy :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Podmínky bych splňovala ale nejsem od Prahy. Dotazník jsem četla a je to zajímavé.
Hana Rypáčková
Docela by mě to bavilo, ale teď teprve zjišťuji, že něco šumí. Asi lednice? Nebo v uších?
Jana Šenbergerová
To vypadá hodně zajímavě. Bohužel jsem moc daleko a navíc nesplňuji podmínky.
Libuše Křapová
Mne by to hodně zajmalo. Jenže bydlím příliš daleko. :-(

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%