Ilustrační foto: pixabay.com
Nákup elektrokola: nepodlehněte designu, klíčové při výběru je, kde budete jezdit
29. 4. 2020E-kola se vyrábějí ve všech kategoriích jako normální kola. Pokud se rozhodnete pro nákup, promyslete si, jak ho budete používat a pohlídejte si, aby bylo snadno ovladatelné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Slavíková
29.4.2020 22:47
Nedá mi to, musím opravit některé bludy, které se bohužel objevují i ve spoustě jiných článků na internetu. Měla jsem krosové elektrokolo od roku 2013, které jsem letos vyměnila za horské elektrokolo, takže vím, o čem píšu. Krosové kolo rozhodně není "většinou ekonomická verze s baterií na nosiči". Každý výrobce, i ti dražší, má v sortimentu celou řadu krosových kol, vhodných do lehčího terénu (lesní i polní cesty), s baterií integrovanou v rámu. "Lehká silnička" rozhodně není lehká, ani být nemůže, počítejte s váhou cca 20 kg. Blud omezení rychlosti na 25 km/hod ani nemá smysl komentovat - není to omezení rychlosti, znamená to, že při dosažení rychlosti 25km/hod již přestane motor pomáhat, ale elektrokolo je pořád kolo, takže po rovině a s kopce můžete jet rychle jak chcete. "Elektrokolo s nízkým nástupem není určené do terénu", to není pravda, zrovna jsem si pořídila e-bika s nízkým nástupem, abych se při jízdě v terénu cítila jistější. Elektrokolo doporučuji, je to výborný vynález, který umožní sportovat i ve vyšším věku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA