Blog novomanželky: Tajná svatba 7.
Foto: autorka

Blog novomanželky: Tajná svatba 7.

6. 9. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helenka Vambleki
Ubezpečuju vás, že do nich pohodlně vlezu, i na fotce je přece zřejmé, že oproti patě je přední část půlkrát větší :)
Lenka Hudečková
Lodičky krásné, přesně tak velkou nohu má i moje dcera a vždy problém sehnat boty do společnosti. Když jednou za čas na ně narazí, kupuje si dvoje. Přece jen občas musí být společensky oblečena i obuta.
Eva Mužíková
Hezké botičky, ale zdají se mi moc úzké. Ale kdyby Ti nebyly, přece bys je nekupovala...
Jitka Hašková
Helčo je prima, že jsi sehnala hezké a pohodlné boty. Gratuluji.
Věra Ježková
Helo, pokračuješ stále skvěle. Pro tvé botové trápení mám velké pochopení. Celý dospělý život jsem měla č. 42, na stará kolena se mi noha rozcápla na 43. „Botičky“ by byl v mém případě neadekvátní eufemismus. :-)
Libor Farský
Bezva.
Zuzana Pivcová
Helenko, to jsi proti mně frajerka. Já bych takové střevíčky, nehledě na velikost, skutečně neobula.
Anna Potůčková
Heli, vypadají moc hezky a snad se Ti v nich i hezky půjde do schodů i se schodů. A kousek Tě snad Tvůj vyvolený přenese přes práh domu...… Alespon u nás je to tradice!
Hana Rypáčková
Tak jsem to uhodla. " Moje střevíčky celé ze zlata...."
Marie Doušová
Opr. překlepy : Nevím..nohy

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%