Ilustrační foto: ingimage.com
Také nechodíte na preventivní vyšetření? Děláte chybu
28. 8. 2019Stravujete se zdravě a vyváženě? Už dávno jste vzali za své, že pohyb je nepostradatelný pro zdraví i dobrou náladu? A co preventivní prohlídky, na které máte nárok ze zdravotního pojištění? Tady možná trochu zaváháte a nejste sami.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
28.8.2019 18:57
Chodím na všechny preventivní prohlídky. Je třeba mít zdraví pod kontrolou.
Eva Mužíková
28.8.2019 14:12
Chodím. K tomu pravidelně na gynekologii, mamograf, 2x ročne zubař plus dentalní hygiena, tak i oční a interna jednou za rok ( když je nutné tak dle pozvaní ). Jsem ke svému tělu zodpovědná.
Věra Ježková
28.8.2019 13:23
Na preventivní prohlídky chodím. K zubaři 2x za rok plus dle potřeby. Jednou jsem mu řekla, že mám u něj přechodné bydliště.
Dana Puchalská
28.8.2019 11:12
Chodím dá se říci pravidelně. A vyplatilo se mi to. Nejsem žádný hypochondr, ale nic jiného mi prostě nezbývá. Mám odstrašující případ u mé bývalé kolegyně. Kdyby poslechla lékaře nemusela by odejít tam nahoru ve 45 letech.
Marie Doušová
28.8.2019 10:53
Na prohlídky chodím pravidelně pouze k zubaři. Na gynekologii mi před 4 lety řekl doktor ,to moje maminka už k žádnému lékaři ve vašem věku nechodí. Vyznělo to pro mě , že už bych ho neměla obtěžovat, když je mi 69let.Od té doby se stále rozhoduji, zda obtěžovat, když mi nic není.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA