Chodila jsem těmi ulicemi
Foto: autorka

Chodila jsem těmi ulicemi

29. 8. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Jitko, svým článkem jste ve mně opět probudila vzpomínky na Plzeň, které jsem byl kdysi hodně dávno také malou součástí. Byť to byla jen studentská léta, vzpomínky na ně jsou tak intenzivní, že mne donutily si sednout k PC a napsat o tom příběh, který jste zde objevila.
Jitka Chodorová
Děkuji všem za komentáře, jen bych chtěla Zuzko vysvětlit, proč jsem se srazu nezúčastnila, aspoň jeden den, jak jsem slíbila. Na první den srazu byla naplánovana vážná reoperace srdeční chlopně mého muže, měla jsem úplně jiné myšlenky, i když můžu upřímně napsat, že mě moc mrzelo, že jsem plzeňský sraz Íčka propásla.
Naděžda Špásová
V Plzni jsme byli loni na srazu íčka a jinak jí každoročně projíždíme do Blatné a zpátky. Taky se mi moc líbí.
Anna Potůčková
Plzní jsem jen před hodně rok projížděla a jistě by stála za to si ji projít a poznat ji reálně!
Alena Vávrová
Dík za hezký, citově podbarvený, článek o Plzni, tím spíš, že jsem měla také tu čest alespoň letem světem toto město poznat při srazu. A za to dík zase Jarmile K. J.
Elena Valeriánová
Jitko, hezké vyznání celoživotní lásce. Plzeň mi učarovala na loňském srazu íčka, zůstali jsme déle a toulání městem sólo se nám moc líbilo. Mrzí mě, že jsi nemohla na sraz přijít.
Jaroslava Handlová
Opravené domy na náměstí Republiky se mi také líbí. Jitko, to Muzeum loutek jsme loni navštívili s několika dalšími účastníky setkání i60. Moc zajímavé a krásně upravené! Taky se mi v Plzni líbí Botanická a Zoologická zahrada. A protože miluji pohledy z výšky, tak jsem vystoupala na ochoz věže kostela sv. Bartoloměje. To byl moc hezký pohled i do těch uliček. Paráda!
Zuzana Pivcová
Centrum Plzně jsem trochu poznala díky loňskému srazu i60. Škoda, Jituš, že jsme se při té příležitosti nesetkaly. Vážím si toho, jak Ti město celoživotně přirostlo k srdci.
Zdenka Soukupová
Do Plzně jsem deset let dojížděla do práce. Mám k ní taky hezký vztah a nejen ten "pracovní". Článek je moc hezký.
Věra Ježková
Plzeň mám ráda. Jezdila jsem přes ni na Domažlicko, byla jsem v ní na oslavách osvobození, na exkurzi v pivovaru i na konferenci na pedagogické fakultě. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%