Ilustrační foto: pixabay.com
Co jsem to jen chtěla?
31. 8. 2019To snad není pravda, jak to uteklo… Už je konec prázdnin a já jsem zase zdaleka nestihla všechno, co jsem chtěla. Tak hezky jsem si to plánovala, jak budu každý den psát a psát, kolik na to budu mít času.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
1.9.2019 13:46
Líp a výstižněji to snad ani napsat nešlo. Tak se mi, Hanko, zdá, že mě dobře znáte a že jste to napsala o mně. Uklidňuje mě, že tyto situace zažívá víc lidí a že se tudíž nemusím zbytečně nervovat, že jsem nějaká divná na "sratá" kolena...
Alena Várošová
31.8.2019 15:36
Hanko,děkuji Vám za skvělé pobavení,nějaký podobný scénař jsem si složila,ale kdy jej budu realizovat nevím.Možná za 3 týdny,možná zůstane nepovšimnut.Hezký den.
Marcela Pivcová
31.8.2019 14:40
Já jdu občas pro nějaké "nevímco", než si vzpomenu, co že to vlastně bylo. Také se mi teď stává, že něco hledám - a ejhle! ono to je třeba na stole, právě přede mnou. Ale já mám už hodně let špatnou vizuální paměť, tak to asi bude s tím spojené.
Drahomíra Stínilová
31.8.2019 12:48
Tak to je přesný obrázek mého dne. Díky tomu, že mám větší dům i se zaradou, nachází se tam mnoho míst, kde co odložit a pak to hledat. A hledím nejmíň stokrát za den. Zvlášť, když gruntuju na konci léta, protože si rodina vpomněla přijet navštívit maminku a na houby. Jahody už dávno odrodily, ale plevel stále leží v záhonech. Teď nemůžu najít bezvadné nůžky na stříhání větví, které jsem si nedávno koupila. Asi spadly do popelnice. Jarní pletí záhonů jsem ještě nedokončila a tolik zajímavých akcí v oblíbeném klubu, jako léto s francouzským filmem, nemůžu přece vynechat. Těch plánů na jaře - a léto je.. nechci říct kde.
Marie Novotná
31.8.2019 12:21
Tak to je.... co jsem to chtěla....... ehm...... ano....... no...... skvěle napsané.
Hana Rypáčková
31.8.2019 12:11
Mam to tajy tak, ale aspoň mam víc pohybu, aspoň že to máme ještě v nohách, když ne v hlavě..
Zuzana Pivcová
31.8.2019 10:19
Moc často takto nehledám, ale pokud ano, pak to stojí za to. Nedávno jsem hledala brýle s brýlemi na očích. To byla premiéra, co asi přijde dalšího? Názvy však zapomínám dobře. Zde na jihočeském venkově si zajdu často na vídeňskou kávu. Před několika dny jsem přišla jako obvykle a po oslovení si nevzpomněla na to, co chci. Název "vídeňská" byl pryč. Po nějakém bezradném gestikulování mi to prodavačka řekla sama, protože už jsem se tam stala známou. :-D
Dana Puchalská
31.8.2019 09:14
Mile6a úsměvné čtení. Já s oblibou uplatňuji tzv. "dřívešovu metodu". Taky hledám a divím se jak to malý děcko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA