Foto: autorka
Blog novomanželky: Tajná svatba 10.
18. 9. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
19.9.2019 10:14
Helenko je důležité aby kravata či motýlek a kapesníček v obleku ženich byl ve stejné barvě jako šaty nevěsty. My jsme to měly v barvě růžovomodré.
Jarmila Komberec Jakubcová
19.9.2019 10:11
Protože jsem vdávala v pozdějším věku než ty Helenko tak jsem problém řešila. Koupila jsem si šaty, které vypadají jako modrá strečová sukně a hořejšek je jako lehká šifonová růžovomodrá halenka. Dohromady to vypadalo jako sukně a halenka, i když to vlastně byly šaty v celku.Přes šaty jsem měla starorůžové sáčko a na nohou tmavěmodré střevíčky na mírném podpadku. Svatební kytice byla ve stejných barvách jako šaty.
Helenka Vambleki
18.9.2019 23:32
Hanko, nahatí? To by bylo hned vidět, že si beru Dimka jen pro peníze :) :) :)
Hana Rypáčková
18.9.2019 18:40
Někde jsem na FB zahlédla, jak se konaly svatby naháčů. Odpadly náklady na šaty.. Ale bleděmodrá budeš hezká.. Taková řecká...
Soňa Prachfeldová
18.9.2019 16:07
Helenko Tvůj humor je jedinečný , věřím že budeš ta nejkrásnější nevěsta se svojí šťastnou povahou.
Naděžda Špásová
18.9.2019 15:32
Červenko, slušela by ti jemně krémová, ty na fotce taky nevypadají špatně. Možná i kostýmech v té barvě by byl hezký, myslím, že by ti slušel. Je to na tobě., držím palce. :-)
Helenka Vambleki
18.9.2019 14:29
Marie Doušová, díky za tip. Světlé sáčko mne nenapadlo, už jsem si ho poořídila a už ho mám k těm šatům vyzkoušené, je to prima, špeky schované pod ním, zezadu vypadám, jako bych si ho přehodila přes noční košili, ale zepředu je nad prsama ta krajka, tak tam to vypadá docela dobře, nasadila jsem k tomu klobouk a do ruky kytku - no nevěsta jak cumel - i když stokilový :) :) :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA