Pocity - úzkost
ilustrační foto: pixabay.com

Pocity - úzkost

29. 8. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Lišková
Čte se to moc dobře, trochu Vám závidím. Mne pobídla dcera, abych sepsala své vzpomínky. Poslala jsem ji první část a zklamaně se dozvěděla, že když to začalo být napínavé, je konec. Znamená to, že ji to předtím nudilo , či co, dumám smutně a naštvaně. Je to moje psaní jen pro rodinu.
Dana Puchalská
Na každém člověku se taková událost nějak podepíše. Vím, jak mně bylo hrozně když mně kdysi obtěžoval úchyl v parku za bílého dne. Asi rok jsem tím parkem nedokázala projít. A to si myslím že mám pro strach uděláno.
Zuzana Pivcová
Jsou to stavy, z kterých se nedostává snadno. Já jsem po přepadení tak nějak univerzálně znejistěla. Je ale pravda, že mě také potěšilo, jak se ke mně zachovali tehdejší kolegové v práci, z nichž bych to do té doby o některých neřekla.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%