Že bych byla potrefená husa?
Foto: autorka

Že bych byla potrefená husa?

4. 9. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
... nedokonalosti?, nebo snad souvisí s odchodem do důchodu a tím pádem ztrátou osobní důležitosti?.....
Jitka Caklová
Z.J. Když ono mezi outsidery se snadněji vyniká a z daleka to neplatí jen u fotografování :-) :-) :-). Ale řekla bych, že tento jev vychází z absence vlastní bdělosti. Nebo, že by snad z pocitu vlastní nedokonalosti? No, to snad ne!
Zdenka Jírová
Věrko, mluvíš mi z duše. Před časem jsem v diskuzi psala, že předpokládám,že na íčku fotí amatéři. Kdo chce víc vyniknout, protože má ve fotografování větší znalosti, může se určitě uplatnit v nějaké soutěži pro profesionály. My, prostí amatéři s ním nemůžeme soutěžit. Nikdy jsem nefotila, až s pomocí mobilu se mi to začalo líbit. Fotím hlavně v přírodě nebo pěkná místa, která navštívím. Netrvám na zveřejňování svých fotek. Ráda si prohlížím fotky druhých a líbí se mi všechny.
Anna Čípová
Paní Věrko, kdo je tu profesionálním fotografem? Velice si vážím rad od těch, kteří umí více než já a ochotně předávají svoje zkušenosti. Je na každém z nás, zda se chce zlepšovat.
Věra Ježková
Souhlasím s tím, že počet hvězdiček o kvalitě fotek nevypovídá nic. Fotky na karusel jsou vybírány výborně.
Mirek Hahn
Věra J. - bereme na vědomí a chápeme smysl i důvod prohlášení :-)
Jan Zelenka
Myslím si, a z dosavadních příspěvků jasně vyplývá, že dosavadní forma FD je neudržitelná. Penzum hvězdiček v žádném případě nesouvisí s kvalitou fotek. Zrušte hvězdičkování, které není objektivní a ať FD vybírá redakce. Zatím se na karuselu objevovaly převážně velmi dobré fotky. Pokračování této diskuse povede akorát k tomu, že někteří íčkaři přestanou své fotky na FD dávat. Já počkám, jak se to bude vyvíjet dál a pokud zůstane stejný systém, z FD odejdu. Ostatně, žádná škoda to pro FD nebude.
Anna Potůčková
Tak jsem si početla další komentáře a ty hvězdičky bych asi také zrušila. A jak píše Sona, nebylo by dobré mít dvě různé fd - opravdu by to bylo dělení a my a oni. Možná by pomohlo nějaké tlačítko již zminovaného slova "komentovat - nekomentovat" jednotlivé fotografie.
Věra Ježková
Vážení a milí, téma jsem za konfrontační vůbec nepovažovala. Pouze jsem rozvinutou formou požádala, abych byla vyjmuta z odborných diskusí. Považuji to za zcela legitimní a nic proti nikomu. Stejně jako to, že někteří mi rozumí a jiní ne. Za vývoj zdejší diskuse a případnou dezinterpretaci mých slov nenesu odpovědnost. Pokud jsem se někoho nevědomky dotkla, omlouvám se.
Soňa Prachfeldová
Věrko, v mnohém souhlasím, vše co tak pěkně sesumirovane píšeš, se tolikrát objevilo v diskuzi FD. Hvězdičky, připomínky, rady, souhlasy, nesouhlasy. Jsme lidé nedutklivi , s tím nic nenadelame . Zavádět ještě jeden fd na rady a p. by podle mě nemělo smysl, bylo by to my a oni, nebylo by to dobré. Ještě, že vybírá redakce a ne my. Nestrannost je důležitá. A tak si fotmě jak umíme, jak cítíme a já jsem i ráda za připomínku, kde si řeknu, má pravdu, ale i si řeknu cítím to takhle. Vždyť jsme tu pro radost a přátelství, nemelo by to být jinak. Článek se Ti moc povedl.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%