Ilustrační foto: pinterest.com
Znáte voňatku citronovou?
7. 9. 2019S touto rostlinou se mnozí z vás, kteří mají rádi asijskou kuchyni, určitě setkali. Tam je velice důležitou ingrediencí. Do polévek, k masu, kuřeti i k rybám.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
7.9.2019 20:17
Citronovou trávu znám z kosmetiky - mýdlo, toaletní voda. Pro mne má příjemnou vůni.
Zuzana Pivcová
7.9.2019 16:30
Znám jen pod názvem lemon grass. Vím, že je aromatický olej s touto vůní a něco z přírodní kosmetiky, možná mýdlo. Je to pěkná vůně. A pak čaj, také ze speciální prodejny čajů. O dalším použití jsem se dočetla až tady.
Anna Potůčková
7.9.2019 11:09
Slyšela jsem o rostlině, ale neznám ji tedy vůbec. Pro mně je zajímavá svými účinky, které jsem si tu přečetla.
Květa Řičánková
7.9.2019 10:44
Už několik několik let pěstuji v květináči na balkoně,průběžně listy stříhám a suším na čaj. Jen semínka se těžko shání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA