Klasika v kuchyni
Ilustrační foto: pixabay.com

Klasika v kuchyni

8. 9. 2019

Tak jsem zas jednou po dlouhé době dělala španělské ptáčky. Moc se mi do nich nechtělo. Je to pracné, zdlouhavé, binec v kuchyni a dlouho intenzivní vůně po celém domě. Ale je to strašně dobré.

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5.1 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Poslouchám hudbu poměrně často a podle situace si vybírám. K nějaké pracovní činnosti mohu mít třeba folk nebo country, k šansonům nebo ke klasice, kterou mám nejraději, potřebuji mít klid - pro plné soustředění. A ta sklenička vína nebo dobrá káva může také občas být.
Zuzana Pivcová
Nemám často příležitost být mezi posluchači koncertu vážné hudby, zatímco poslech z rádia nebo jiných médií je mi dopřán podle toho, jak si to sama zařídím. A vážná hudba - symfonická, varhanní a další, je mi nade vše.
Hana Nováková
Hanko, mám ráda vážnou hudbu, ale musím na ní mít klid, někdy sklenku vína, jindy kávu. Sedím na zahradě a poslouchám Čajkovského klavírní koncert B moll a krásně se mi srovnají myšlenky, které poslední dobou nějak zmateně pobíhají. Když vařím, tak je to spíš Gott, Neckář, Nedvědi. Ale někdy bych nedala ani tón, jsem ráda, že je úplný klid. Zkrátka každý to má jinak a každý si to užívá po svém, hezké dny...
Marie Doušová
Ráda si někdy poslechnu vážnou hudbu,nebo operu. Většinou hodně pozdě večer, kde nikoho neobtěžuji a užívám si krásné tóny klasických umělců.
Dana Puchalská
Paní Hano. Já si pro vaření taky ráda pouštím hudbu. Nedávno jsem si pustila při přípravě řízků Radeckého marš v podání Andrea Riu. A hned mi to šlo líp od ruky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%