Ilustrační foto: pixabay.com
Celer umí vyčistit organizmus
9. 9. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Drlík
9.9.2019 17:37
Jako muž nad 70 rád předám svoje postřehy.Část celeru si na jemném struhadle nastrouhám,žádné velké množství tak asi šest polévkových lžic.Přidám trochu vanilkového cukru,lžičku sirupu a lžičku cukru.Kolečko citronu očistím od kůry,nakrájím a smíchám společně.Polovinu spořádám ihned a tu druhou nechám na večer.Je to výborné,bezva chuť.V našem věku nastupují problémy se zvětšenou prostatou.nechodím k urologovi,kupuji si Prostenal nihgt a vezmu si půl tablety na noc.Kromě toho pojídám borůvky a omáčku z borůvek a v létě třešně a višně.Samostatná kapitola je hygiena při tomto postižení.Zvolil jsem opatření které zabraňuje potřísnění prádla tou poslední kapkou.Používám stále vložku kterou si vyrobím z jednoho dílu toaletního papíru.Ten si naskládám asi na rozměr 1x3 cm a tuto vložku si po močení překryji konec moč.trubice a přehnu přes tento vynález kůžičku která vložku stabilizuje.Močení je sice častější ale stejně častá je výměna vložky za novou.Neomezuji příjem tekutin,vše se musí proplachovat a ředit.Nosím sebou v klíčence náhradních asi pět vložek pro případy výměny někde venku kde není přístup k toal.papíru.Tak milé seniorky ,poraďte toto zlepšení svým mužům a dohlédněte na realizaci.Není třeba s každou prkotinou lítat k lékaři.Zdravím.
Věra Halátová
9.9.2019 17:01
Pán se ptá v zelenině po celeru. Nemáme, bohužel, odpoví prodavačka. Kupte si květák, ten taky obsahuje fosfor. Já nechci svítit, já chci zmužnět! Včera jsem si z poctivé vlastní zahrádky utrhla dvě dýně a udělala jsem z nich polévku. Mám tak pročištěný organismus, že už to dlouho neudělám.
Marie Ženatová
9.9.2019 15:52
Mám vyzkoušenu šťávu z celeru, mrkve a červené řepy na pročištění organismu - skutečně vřele doporučuji, ale jen z vlastní zahrádky a bez chemických postřiků...
Dana Puchalská
9.9.2019 13:03
Skvělý je na jemné nudličky naložený. Po něm bych se utloukla. Mňamka číslo 1.
Věra Ježková
9.9.2019 12:46
Taky mne napadl nejdříve účinek celeru na pány. Nic proti němu nemám, ale vůbec ho nepoužívám ani nekonzumuji nějak zpracovaný.
Jana Šenbergerová
9.9.2019 11:33
Šťáva na pročištění organizmu je nejen zdravá, ale také dobrá. Má to ale jeden háček - musí být čerstvá, ne koupená v obchodě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA