Jeseník 2019
ilustrační foto: pixabay.com

Jeseník 2019

11. 9. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Článek mě nepotěšil, spíše opačně. Je smutné, že nevidíte krásu Jeseníků.
Jarmila Komberec Jakubcová
Trochu drsné zažila jsem Jeseníky úplně jinak - asi záleží na úhlu pohledu. Můj jeden známý jel do Omiše, které jsem mu velmi vychválila. Po návratu mi vyprávěl přímo hororové zážitky a už tam nikdy nepojede. Prostě každý se díváme jinýma očima..
Dana Puchalská
Miloši, už se mi po Vašich článcích stýskalo. Děkuju. Zdraví zkažená obyvatelka z HMP, co neustále a ráda pokuřuje. Ano jsem ostuda své generace, ale co s tím NADĚLÁM.
Jana Šenbergerová
A já, horalka hloupoučká, si myslím, jak je u nás krásně. Návštěvy odjinud většinou odjíždějí nadšené a rády se vracejí. Tak teď nevím, jestli se mám smát, nebo bát, že se mi tu časem také přestane líbit. Vzhledem k tomu, že jsem tu šťastná už sedmdesát let, tak mi snad takové náhlé pominutí smyslů nehrozí. Váš neskutečný smysl pro vyhmátnutí toho nejhoršího, je pro mě obdivuhodný, nicméně jsem ráda, že já ho nemám. :-) Potěšilo mě, že jste tentokrát zmínil i klady.
Elena Valeriánová
Nebavím se. Připadá mi to typický pražské kecání. Omlouvám se, ale pro takovýto "humor" nemám asi dostatečné buňky. No jo venkovanka, co jí sláma čouhá z gumáků. Autorovi bych zatrhla jízdu do Jeseníku, ať si vykuřuje třeba na Karlově mostě a může tam i žebrat. Ubohá sranda.
Zdenka Soukupová
Miloši, to musel být děsně stresující pobyt! A pak že lázně jsou pro zdraví...
Zuzana Pivcová
To jsem zvědavá, jak budou reagovat čtenářky z Jeseníků. Mně se tam na srazu i60 moc líbilo, ale asi jsem byla jinde. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%