Ilustrační foto: pinterest.com
Stáří s nápisem na tričku. Úlet, nevkus?
10. 9. 2019
Tričko s nápisem. To je kus oblečení, které bývá spojováno výhradě s mladým věkem. Když přijde řeč na oblečení pro lidi starší, bývá označováno za symbol nevkusu a neschopnosti vyrovnat se s věkem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Doležel
29.1.2021 10:13
náhodou, vtipná trička u starších osob dokážu ocenit. ukazují, že tito lidé mají nadhled a nejsou to žádní staří páprdové, mají rádi humor..není na tom prostě nic špatného..ale nejen tričko může být veselé..třeba takové hřejivé ponožky s veselými motivy jako dárek rovněž potěší..navíc je nemusíte dávat tolik na odiv na veřejnosti, třeba jen doma
https://www.wowdoplnky.cz/damske-vesele-ponozky/
Hana Polednová
12.9.2019 16:18
Trička s nápisy nosím ráda při sportu, na zahradě a doma. Dokonce dodnes nosím na chalupě trička s reklamními nápisy různých pivovarů. Jsou velmi kvalitní a nezničitelné, ničí je jen slunce. Nosím je ráda proto, že miluji pivo.
Hana Rypáčková
12.9.2019 09:05
Trička s nápisem jsem nosila do doby, než začaly sekáče je chrlit. Mám jedno rock. A na zahradě reklamní Toi.
Jana Slavíková
11.9.2019 14:07
Viděla jsem ne úplně mladého muže, na jehož tričku bylo napsáno: Nejsem starý, jsem recyklovaný mladý. Trička s nápisy nosím doma nebo na cvičení.
Miluše Hasenohrlová
11.9.2019 13:02
Trička s nápisy kupuji a nosím,ale musím předem vědět ,co je tam napsáno,abych nebyla pro smích.
Dagmar Bartušková
11.9.2019 10:02
Trička s nápisy nebo obrázky jsou součástí mého šatníku. Dnes mám na sobě krásné tričko, které jsem dostala od mladých, s kruhovým nápisem Hard Rock CAFE HONG KONG. A nosím ho moc ráda mezi lidi, líbí se všem. :-)
Olga Škopánová
11.9.2019 07:47
Uplně nejlepší jsou trička s anglickými nápisy, kterým nositel nerozumí, protože jinak by si ho nevzal.
Jana Kollinová
11.9.2019 07:21
Mirek H. Děkuji, jste vtipný. Za svoboda jsem se jmenovala Kůrová, tak mám ke kůrovci velmi blízko. :-)
Alena Vávrová
10.9.2019 23:58
Jj, tričko s ošidným nápisem mě taky potkalo https://www.i60.cz/clanek/detail/10749/vtipnejsi-vyhrava-cervene-tricko
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA