FOTO: autorka
Dobré ráno, Albánie!
10. 9. 2019Řekla jsem nahlas ráno, hned po tom, co jsem rozhrnula těžké závěsy na okně a vstoupila na balkon. Usmála jsem se pod vousky. Bude se mi tu líbit!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
23.9.2019 09:53
Článek čtu až v návaznosti na albánské zemětřesení, ale stejně je poutavý a čtivý. Fotky fajn, Aleno! ( Jsem zvědavá, co o Albánii napíše Zuzka, až se nám vrátí.)
Jan Zelenka
17.9.2019 20:42
Alenko, velmi barvitě jsi popsala svou albánskou cestu. Fotky jako vždy máš perfektní. Albánie není zrovna bohatá země a příjem z turistického ruchu je významnou součástí rozpočtu. Pozitivní je fakt, že se turistická infrastruktura stále zlepšuje. Doufejme, že stoupající vliv ortodoxního islámu v této zemi neohrozí do budoucna turismus.
Marie Měchurová
12.9.2019 09:15
Protože se příští rok (když zdraví dovolí) do Albánie chystáme, tento článek a hlavně fotografie mě přesvědčily, že to máme dobře naplánované.
Zuzana Pivcová
11.9.2019 10:00
Mám docela dobrý pocit, že jsem tu svými reportážními články z několika minulých let nedělala Albánii falešnou reklamu. Álin článek s pěknými postřehy je toho důkazem.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.9.2019 08:03
Také se mi Albánie moc líbila a článkem s fotkami jsem si ji připomněla. Určitě ji znovu příští rok navštívím.
Alena Vávrová
11.9.2019 01:02
Velice Ti tu spokojenost s pěknou dovolenou v Albánii přeji a dík za sdílení slovem i fotkami ♥
Elena Valeriánová
10.9.2019 20:13
Ty prostě nezklameš, skvělý článek , čtivý a zajímavý. A fotky jsou parádní, živé. Nejsou to jen popisné turistické fotky, je z nich cítit skutečný život. Gratuluji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA