Zpověď na smrtelné posteli
Ilustrační foto: ingimage.com

Zpověď na smrtelné posteli

24. 9. 2019

Přináším vám smutný příběh mého kamaráda, s nímž mě pojilo upřimné přátelství od školních lavic. Žil po vysoké škole na opačném konci republiky, a tak už jsme se moc osobně nevídali. Příběh mi vyprávěl bez emocí, smířen se svým životem, vleže na smrtelné posteli.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Soukupová
Příběh opravdu ze života. Taky takový podobný znám. Je to smutné, ale k tomu se dá jen dodat: je to marný, je to marný, je to marný..... když se v chlapovi vzbouří testosteron...
Hana Nováková
omlouvám se za mé hvězdičkové hodnocení - byl to omyl děkuji
Lenka Kočandrlová
Myslím si,že i kdyby ten pán věděl předem,jak to s ním dopadne,nevěřil by tomu! Stejně by se dal nachytat a udělal by to samé,protože mu sex s mladou zcela zatemnil mozek.Bohužel,většina podobných pánů neumře tak brzy,aby mohli litovat.takže to je takový skoro červenoknižní příběh....moralistní,vlastně beznadějný.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%