Zpověď na smrtelné posteli
Ilustrační foto: ingimage.com

Zpověď na smrtelné posteli

24. 9. 2019

Přináším vám smutný příběh mého kamaráda, s nímž mě pojilo upřimné přátelství od školních lavic. Žil po vysoké škole na opačném konci republiky, a tak už jsme se moc osobně nevídali. Příběh mi vyprávěl bez emocí, smířen se svým životem, vleže na smrtelné posteli.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Smutný, ale až příliš životný příběh. i to se stává. je to moc pěkně zpracováno.
Hana Nováková
Vážení, zbývá mi jen poděkovat za komentáře. Skoro se všemi souhlasím. I když byl mým nejlepším kamarádem, tohle bych od něj nečekala. Ale stalo se a co se stane, nejde už vzít zpět. Nyní je už vše marné, jen po mém kamarádovi tak nějak zbylo prázdné místo. Často o tom všem přemýšlím. Občas si zavoláme s Týnkou, myslím, že už žije s dětmi vlastní život, jen tchán jí moc chybí, ale to je osud...
Dana Puchalská
Znám ze svého okolí jednoho pána, který takhle žil...... Bylo to moc smutné. Stejně jako tento článek.
Danka Rotyková
Článek je pěkně napsaný. Smutný až nešťastný. Ten muž neskutečně a vědomě ublížil svým dětem a milující ženě. A proto se potřeboval s někým podělit o tu tíhu svých myšlenek. Nemohu soudit, ale takoví lidé nejsou k politování.
Anna Potůčková
Moc krásný, ale také moc smutný článek. Kolik takových příběhů je? Určitě hodně. Slza mně ukápla, myslela jsem při čtení na svoji dceru, které odešel manžel také za jinou a ona má na starosti jeho 3 malé děti.
Zdenka Jírová
Příběh se trochu podobá mému příběhu, jen ten konec nebyl tak romantický.
Zuzana Pivcová
Na konci zivotni pouti si kazdy urcite vse zrekapituluje, at pred nekym, kdo mu dela zpovednika, nebo sam v sobe. Pokud ne, pak asi jeste bloudi....
Marie Doušová
Smutné ,ale u mužů dost časté a hloupé. No ať si to užijí ,ale potom ať nekňučí.
Elena Valeriánová
Jeden z mnoha...
Jana Šenbergerová
Co by, kdyby ... Všichni máme možnost volby a volíme to, co zažít potřebujeme, abychom se duchovně vyvíjeli. Třeba si s manželkou jen vzájemně splatili své minulé dluhy. Nic se neděje náhodou. I naše "náhodné" a těžko vysvětlitelné volby mají svůj důvod. Můžeme utéci před někým i před něčím, ale před sebou neutečeme. Hezky jste nám tento příběh předala. Přesto i já si myslím, že je to marné, protože jen málokdo dá na varování, protože jsou problémy, kterých se zbavíme jen tehdy, když je na vlastní kůži zažijeme.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%