FOTO: hotelbrdy.cz
Mikuláš a Vánoce trochu jinak
24. 9. 2019Nemáte zájem prožít zimní svátky prožít trošku jinak a jinde než doma? Zkuste popřemýšlet, a pokud vás má nabídka zaujme, ozvěte se mi. Letos hotel Brdy ve Spáleném Poříčí navštívilo přes 300 lidí z Bohumína a okolí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
27.12.2019 13:12
Včera jsme se vrátili spokojení domů. jsme plni krásných zážitků...Kdyby měl někdo o tento pobyt zájem v roce 2020 ,tak se mi ozvěte.
Květuše Pinkasová
19.11.2019 21:18
Moc hezká nabídka! Vůbec se nedivím, že se lidem v Brdech a po zemanovsku tak líbí... Já moc vzpomínám a bylo by mi tam zase Hanko moc dobře!
Jarmila Komberec Jakubcová
24.9.2019 10:50
Hani protože jsem v létě ve Sp. Poříčí byla tak se mi nabídka moc líbi. Bohužel od 1.-8.12. jsem na wellnesu ve Fr. Lázních a na Vánoce letím na Gran Canarii, kde už mám zajištěno ubytování i letenku. Jinak bych jednu nabídku určitě využila.
Dana Puchalská
24.9.2019 10:48
Hani, mám pocit že spousta těch, co jsou sami Tvojí nabídku už zvažují.
Anna Potůčková
24.9.2019 10:41
Nabídka pro ty, kteří jsou sami, nebo kde v rodině to nějak skřípe je zajímavá. Já zatím sama nejsem, spíše naopak a dám přednost trávení adventu, Vánoc i Nového roku ve své rodině, kterou nade všechno miluji!
Hana Nováková
24.9.2019 09:51
Dobrá nabídka, za dobrou cenu, lákavý program pro ty, kteří jsou sami, či nelpí na vánocích v kruhu rodiny. Děkuji za přiblížení nabídky
Zuzana Pivcová
24.9.2019 09:45
Verim tomu, ze by se mnohym lidem, kteri ziji sami, takove svatky ve spolecnosti mohly libit, diky, Hanko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA