Ilustrační foto: pixabay.com
Zemřel věrný "íčkař" František Mendlík
22. 9. 2019Náhle, ve věku 77 let, zemřel František Mendlík, náš dlouholetý aktivní čtenář, který obohatil portál i60 o několik stovek povídek.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
22.9.2019 19:53
Odešel od nás velmi náhle, nečekaně a jeho komentáře a povídky určitě budou chybět. Upřímnou soustrast jeho rodině a jemu lehké odpočinutí na věčnosti!
Jitka Hašková
22.9.2019 19:24
Honzo, děkuji. Je to hezká vzpomínka. Upřímnou soustrast jeho blízkým.
Soňa Prachfeldová
22.9.2019 18:58
Vášnivý diskutér, názorová stálice, gentleman s velkým přehledem historie domácí i cizí, povídkář, prostě čestný chlap. Bude nám scházet. Františku sbohem .
Hana Práglová
22.9.2019 18:57
Nevím,co dodat.Takové informace mě vždy pŕivedou k slzám..Škoda každého dobrého člověka!!!!!
Zuzana Pivcová
22.9.2019 18:47
K vyjadreni v clanku se pripojuji. Pan Frantisek tu bude opravdu schazet. Navic nam dal svym odchodem pocitit, ze tu jsme a byt nemusime.
Dana Puchalská
22.9.2019 18:34
Honzo, děkuju. Ani já jsem Františka osobně nepoznala. Je pravda, že zpráva o jeho úmrtí mně opravdu zaskočila. Ať je mu země lehká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA