Zemřel věrný "íčkař" František Mendlík
Ilustrační foto: pixabay.com

Zemřel věrný "íčkař" František Mendlík

22. 9. 2019

Náhle, ve věku 77 let, zemřel František Mendlík, náš dlouholetý aktivní čtenář, který obohatil portál i60 o několik stovek povídek.

Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 41 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Děkuji Honzo.
Anna Potůčková
Odešel od nás velmi náhle, nečekaně a jeho komentáře a povídky určitě budou chybět. Upřímnou soustrast jeho rodině a jemu lehké odpočinutí na věčnosti!
Libor Farský
Co dodat … Také budu vzpomínat jen v dobrém.
Jitka Hašková
Honzo, děkuji. Je to hezká vzpomínka. Upřímnou soustrast jeho blízkým.
Věra Ježková
Upřímnou soustrast jeho blízkým.
Soňa Prachfeldová
Vášnivý diskutér, názorová stálice, gentleman s velkým přehledem historie domácí i cizí, povídkář, prostě čestný chlap. Bude nám scházet. Františku sbohem .
Libuše Křapová
Honzo, děkuji
Hana Práglová
Nevím,co dodat.Takové informace mě vždy pŕivedou k slzám..Škoda každého dobrého člověka!!!!!
Zuzana Pivcová
K vyjadreni v clanku se pripojuji. Pan Frantisek tu bude opravdu schazet. Navic nam dal svym odchodem pocitit, ze tu jsme a byt nemusime.
Dana Puchalská
Honzo, děkuju. Ani já jsem Františka osobně nepoznala. Je pravda, že zpráva o jeho úmrtí mně opravdu zaskočila. Ať je mu země lehká.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%