Šífy na Vltavě v nelahozevském překladišti písku, kresba autor v 16 letech
Zrcadlo nesplněných přání 13
26. 9. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
3.12.2019 11:25
Vím, že v pubertě jsme náhodně chytly Svobodnou Evropu, kde byly hity světových zpěváků. Ale když padla "celá", začal rachot, jako zvuk nějakého motoru, a nebylo slyšet nic. Po pár minutách to ustalo a pokračovalo se dál. Teprve pak nás někdo poučil, co to je. :-D
Jan Zelenka
3.12.2019 11:08
Libore, taky jsi lovil Hlas Ameriky, Svobodnou Evropu, nebo Vatikán? Já jsem to kupodivu lovil na otcově krystalce. Jestli dnes ještě někdo ví, co to bylo.
Věra Ježková
26.9.2019 12:45
Jendo, jsi skvělý vypravěč. Dialogy působí velmi autenticky. Karel si zřejmě uměl užívat života. To je mi sympatické; sama jsem to v té době moc neuměla. Učitelská budoucnost se v mých představách o smyslu života taky neobjevovala. Okolnosti mě jí naštěstí ušetřily. Těším se na pokračování.
Zuzana Pivcová
26.9.2019 11:14
Spojit studium a velkou lasku, aby bylo oboji naplno, asi nebylo snadne. Vetsinou se jednomu da prednost. A Karel, ten vystuduje...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA