Módní přehlídka portálu i60 na Píscké bráně začíná
Písecká brána: přehlídka krásy a elegance
26. 9. 2019Největší počet diváků a nejbohatší program s největším počtem účinkujících ze všech dosavadních ročníků módních přehlídek, které se v posledních pěti letech konaly v prostorách Písecké brány v rámci programu Fresh senior, organizovaného spolkem Porte.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
27.9.2019 11:22
Díky za reportáž z přehlídky v Praze, kde to modelkám také všem nesmírně sluší! Z fotografií čiší pohoda, líbivost a nadšení všech, a tak to má být! Fotky jsou moc krásné!
Elena Valeriánová
27.9.2019 11:17
No a já dala hvězdiček hned 10, ale neptejte se mě, jak se mi to podařilo.
Hana Nováková
27.9.2019 09:36
Prostě jedním slovem nádhera, z fotek čiší krásná atmosféra, některé modelky bych vůbec nezařadila mezi seniory, přehlídka s krásnými oděvy ozvláštněná dětmi a dvěma pány, škoda, že mně musí stačit jen fotky. Ale musím říci, že je to nevídané a moc krásné. Budu se těšit na další fotky.
Jitka Hašková
27.9.2019 09:25
Moc se mi přehlídka líbila. Děkuji redakci a všem organizátorům za uspořádání.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.9.2019 08:25
Přehlídka se mi líbila, jsem ráda, že jsem ji mohla vidět.
Soňa Prachfeldová
27.9.2019 07:43
Ráda jsem se podívala alespoň virtuálně, obdivuji modelky, že jsou plny odvahy, zdravím na molu naši Hanku a Beátku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA