Ilustrační foto: ingimage.com
Láska po šedesátce. Proč často krachuje
3. 10. 2019
Rozvedení, ovdovělí nebo lidé, kterým se z různých důvodů v poslední době nepodařilo najít partnera či partnerku a nechtějí poslední část svého života prožívat sami. To jsou odvážlivci, kteří se zkoušejí seznámit se vyšším věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Granda Nekonata
28.12.2021 23:05
Tento článek je jen o tom, jak si zaprděně prožít léta 55+. Seznámit se s někým, sblížit se a dokonce snad začít s někým žít je riziko v každém věku. A v tom mládí ještě větší kvůli dětem. Co tak strašného se stane, když to dají dva dohromady? Jako že je děti zapudí? No pane, takově děti jsou fakt dárečky. Že snad není protějšek dost "kvalitní"? Aha :-) Možná by neškodilo trochu sebereflexe. A že nechci už o nikoho pečovat? Ok, to je legitimní rozhodnutí. Ale prosím, fakt prosím, řekněte to na rovinku. :-) že tohle je ten důvod samoty :-)
Hana Štěpánková
11.12.2020 21:55
Lidé 60+ se ujž nemají co seznamovat s partnery. Ať se pak nediví, že se pořádně spálí. Jednají totiž proti přírodě.
Ivana Röselová
11.3.2020 07:46
Omylem jsem ohodnotila tento článe 1*, jde to zrušit? Chtěla jsem dát 5*
Děkuji za radu Ivana
Danuše D'Engeli
10.10.2019 22:31
Osobně mám přítele již osm let, je ze zahraničí a vídáme se občas. Můj přítel je pro mne velkým přínosem. Protože se hodně učím, čtu, teď i píši, tak čerpám z jeho velkých znalostí. Vůbec mi nevadí, že se vídáme jen méně. Neměla jsem lehký osud a i kdybych přítele neměla, nežehrám na osud, protože mám hodně zálib a také mám hodné děti, i když se jim do života vůbec nepletu. Hezké podzimní dny přeje Danuše
Hana Nová
5.10.2019 10:17
Helenko Červenko , tak jen aby Vám to nadšení vydrželo . Také jsem vyvolávala do světa podobná slova jako Vy , byla tam tolerance a vše a konec byl tragický .
Helenka Vambleki
5.10.2019 08:52
My dva pětašedesátiletí ode dnes novomanželé jsme důkazem, že s obrovskou nůší tolerance může kvést láska i po šedesátce. Má rodina přijala Dimka, jeho rodina přijala mne, mé děti o něm mluví jako o nejlepším chlapovi mého života, všech osm vnoučat svého dědečka milují...takže, jak psáno dole - já jsem vyhrála ve Sportce...a není to žádná čtvrtá, třetí, druhá-je to ta první cena i s jackoptem!!!
Jitka Caklová
4.10.2019 16:21
Vždyť jsem také napsala, cituji: "To nejste sám, každý jsme zkrátka nějaký :-)" a tak si mi to jen potvrdila :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA