Foto: autorka
Vrtbovská zahrada
2. 10. 2019Předtím, než se v Písecké bráně v úterý 24. září 2019 odpoledne rozběhly po červeném koberci zralé modelky, udělaly jsme si se strakonickou Hankou a místní průvodkyní Jitkou vycházku do Vrtbovské zahrady. Čas nám poněkud ukrátil můj pozdější příchod na smluvené místo.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Tatoušková
2.10.2019 13:18
také mám moc ráda právě Vrtbovskou zahradu, chodívala jsme tam trávit polední pauzy, když jsem ještě za minulého režimu pracovala ve výzkumném ústavu v Karmelitské ulici. Tenkrát to tam ještě nebývalo tak pěkně upravené - ale své kouzlo měla i tak i když trochu nostalgické. Děkuji za milou připomínku a fotky jsou opět moc parádní !!!
Anna Potůčková
2.10.2019 13:08
Hezká virtuální procházka ve Tvé společnosti! Fotky jsou luxusní a je jich hodně. Moc ráda jsem se podívala!
Jaroslava Handlová
2.10.2019 12:08
Procházka Vrtbovskou zahradou musí potěšit každou uměnímilovnou duši. Já to tam mám hodně ráda, ale už jsem tam zase dlouho nebyla. Álo, fotky nádherné. Moc vám to všem třem sluší, čiší z Vás radost. Pražské Jezulátko je rozkošné, naposledy jsme tam doprovodila společně několik účastnic při příležitosti jednoho pražského setkání v redakci i60.
Alena Vávrová
2.10.2019 11:33
Ali, dík! Já jsem si toto přání ještě nesplnila, byla jsem několikrát jen ve Valdštejnské zahradě. A u Jezulátka jsem taky ještě nebyla. Moc krásné záběry!!
Hana Rypáčková
2.10.2019 11:21
Parádní fotky Aleno a Mikuláš v podpaží, čeho ty si nevšimneš... Zase někdy něco společně dáme?
Eliška Murasová
2.10.2019 10:20
Ali, pěkná jsem se s Tebou prošla. Ve Vrtbovské zahradě jsem nikdy nebyla, ale ráda bych. Jezulátko jsem viděla v červených šatičkách před třemi léty.
Hana Nováková
2.10.2019 10:10
Tam by se líbilo i mně, krása, nádherná úprava. Díky za váš článek a foto
Zuzana Pivcová
2.10.2019 09:30
Díky za pěknou procházku. Fotky jsou moc povedené. Jezulátko jsem viděla včetně výstavy jeho šatiček, darovaných z různých zemí světa.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA