FOTO: autorka
Pane Darwine, toto byste měl vidět!
6. 10. 2019Jsem dosud zaměstnaná, tudíž pětkrát v týdnu vstávám téměř za kuropění. Potíže mi to nedělá. Naštěstí. Ani s brzkým dojížděním problém nemám. Nejprve se příjemně projdu vylidněnými ulicemi. Pak přijde na řadu MHD.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
7.10.2019 08:08
Nenašla jsem odvahu do doby, než napsali muži, s myšlenkou, k jakému zvířeti by paní dokonalá přirovnala mě, když jsem jezdila třičtvrtě hodiny vlakem, z noční směny v pekárně. Tohle by "malá myška" nikomu neudělala. Ano, v tomto smyslu, znajíc svoje nedostatky, jsem opravdu vztahovačná. Nemám nic proti ženám, které se náramně pobavily. Každý jsme zkrátka nějaký.
Jana Mesarčová
7.10.2019 06:20
Milý pane Číp, já v tom vagonu mám roli myšky, jsem nenápadná, tichá a plachá, jen s respektem pozoruji a to nepříjemné k vidění beru s nadhledem a úsměvně.
Jan Zelenka
7.10.2019 01:49
Já z tohoto článku, na rozdíl od komentujících dam rozhodně nadšený nejsem. Na dálku z toho čiší pohrdání lidmi a ničím neopodstatněná dominance.
Danka Rotyková
6.10.2019 20:07
Také jsem se ráda bavila ranním pozorováním. Metrem trvala cesta cca 40 minut, takže dost dlouho na to, abych něco viděla. Někdy by to vydalo na celé album.
Eva Mužíková
6.10.2019 19:41
Dobré, zkusím se kolem sebe rozhlížet při častých jízdách vlakem... Nápadité paní Jano.
Dana Puchalská
6.10.2019 18:52
Hroch a pudlice mně dostali.... Nejely jsme někdy náhodou stejnou trasu? Moje pudlice měla ještě červené berušky v copech, byl to výživný zážitek a zlý sen každého trochu soudného člověka..... :-) :-)
Hana Rypáčková
6.10.2019 18:50
Přemýšlím, jakým zvířetem bych byla já, sedíc v tom metru. Asi tou surikatou, ve chvílích nicnedělání si procvičuji krční páteř.
Jana Mesarčová
6.10.2019 18:10
Pro Ivanku pozn. Mé výrazivo je záměrné, jazykovědcům se s pokorou omlouvam.
Zdenka Soukupová
6.10.2019 14:08
Až zase někdy pojedu metrem, zkusím se dívat Vašima očima, Jano. Ale takhle vtipně bych to asi neuměla popsat...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA