FOTO: autorka
Šumavské Trojhradí - Rabí
5. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
5.10.2019 13:07
Nikdy jsem tu nebyla, tak jsem se s Tebou alespoň takto prošla s Tebou virtuálně dík Tvým nádherným fotkám!
Marie Doušová
5.10.2019 12:19
Lenko ,připoměla jste mi Rabí, kam jsem v mlídších letech jezdila jako vedouci vodáckého oddílu a trávila jsem tam z dětmi 3 neděle na vodě a procházkách na Rabí.Fotky se moc povedly.Dík.
Věra Ježková
5.10.2019 10:35
Nikdy jsem tam nebyla. Díky za hezké fotky. (Podle názvu jsem článek šacovala na Hanku R.)
Hana Rypáčková
5.10.2019 10:06
Ano, to je můj rajon.. Mám radost , že vám tam líbilo...Mé fotky jsou bohužel fuč...
Hana Nováková
5.10.2019 09:10
Díky Lenko za připomenutí dávné návštěvy. Miluji tyto památky, které jsou tu století a další století budou. Z jejich prohlídek mám vždy zvlášní pocit nesmrtelnosti staveb a smrtelnosti lidí. V duchu si říkám, jaké dějiny prošly kolem nich a někdy mě z toho až mrazí...Hezké fotky
Zuzana Pivcová
5.10.2019 09:09
To je krásná krajina, a co se týče hradu, mám raději zříceniny než třeba zámky. Díky za výlet s bezvadnými informacemi a fotkami.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA