Slavík a Slavík
ilustrační foto: pixabay.com

Slavík a Slavík

3. 10. 2019

Bylo to v roce 1965 a já jsem se vrátila domů ze školního výletu. Na stole mě čekala obálka s fotografií a věnováním - sl. Helence upřímně Karel Gott. Panu Gottovi jsem totiž poslala žádost o fotograffi a moje radost po jejím obdržení neznala mezí.

Karel Gott Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Asi bych měl napsat známé podivení : "Ani se mi nechce věřit". Ale naprosto Vás chápu. Všichni jsme si rovni, ale přeci je někdo ještě rovnější.
Jitka Caklová
Pokud kdokoliv v takovém-to chování spatřuje demokracii, nemám nic proti, každého věc, ale osobně demokracii vidím v úplně jiném světle.
Marie Doušová
Zažila jsem a vím , že rozdíly se dělají a dělat budou. Nic s tím menaděláme, jen můžeme doufat, že je ještě dost slušných a obětavých lékařů. kteří dokáží nerozlišovat.Peníze, popularita a postavení v demokracii,bude stále na prvním místě.
Anna Potůčková
Ano, to víme snad všichni, že to tak chodí snad v každé ordinaci. Moc tomuto článku rozumím a dávám také za pravdu!
Jitka Caklová
"... na svět jsme přišli nazí a také takoví odejdeme." a co zažijeme v mezidobí, pokud to neumíme sami, nám stejně nikdo jiný neodpáře :-)
Zuzana Pivcová
Je pravda, že někde v čekárně, když volají pacienty, ozývá se "Paní inženýrka, paní magistra...". Pro zajímavost, já nikde v takových institucích, ani na dokladech, žádný titul neužívám, protože si na něm "nesedím". Myslím, že zdravotnictví může třeba někomu poskytnout nadstandardní pokoj, nabídnout mu dražší léky a léčbu, která je pro jiné finančně těžko dostupná. Ale, jak je známo, "lékař léčí, příroda uzdravuje". A ta nerozlišuje, na svět jsme přišli nazí a také takoví odejdeme.
Jitka Caklová
... "něco víc" a umí to dát "hezky" najevo :-) ......
Jitka Caklová
"Bohužel lékaři i lépe jednají s člověkem, když má vysokoškolský titul." Je to složité, už právě proto, že sami tito lidé se domnívají, ba jsou dokonce přesvědčeni, že jsou "něco víc". Ale jsou i výjimky, poznala jsem notnou dávku lidskosti u doc. prof. MUDr. Petra Neužila, CSc., FESC, primáře Kardiologického oddělení v Praze Na Homolce, když jsem k němu doprovázela nemocného manžela k léčbě. Ba i mezi přáteli pár výjimek mám. Pravda není jich mnoho a o to víc si jich vážím ♥
Jitka Hašková
Bohužel s arogancí lékařů a jejich hrubostí se setkáváme. Vyzkoušela si to i moje kamarádka lékařka, když na žádance o vyšetření neměla uvedeno Mudr. Potom mi to vyprávěla. Bohužel lékaři i lépe jednají s člověkem, když má vysokoškolský titul.
Alena Vávrová
Ó, jak velice vám rozumím!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%