FOTO: autorka
Výlet do Jeseníku na vernisáž výstavy "ČESKO OČIMA SENIORŮ"
10. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
10.10.2019 15:59
Marie, dík za prima reportáž slovem i obrazem. Lázně Jeseník znám ze čtyřtýdenního léčebného pobytu a znáME z několika výjezdů z rekreačního komplexu Losinka v Rapotíně. Je to krásný kraj.
Jana Šenbergerová
10.10.2019 15:23
Také jsme byli na vernisáži, která byla moc hezká. Se Zdenkou, Maruškou i její kamarádkou se pozdravili, ale víc jsme nestihli. Návštěvu Jeseníku vřele doporučujeme. Článek i fotky se moc povedly. Díky za to, že jste tu byly a tak hezky to všem přiblížily. :-)
Hana Lancová
10.10.2019 14:45
Při našem letošním letním puťáku s manželem jsme se Jeseníku pouze "dotkli". Určitě stojí za delší návštěvu - můžeme doporučit.
Elena Valeriánová
10.10.2019 12:46
Paní Marie, děkuji za propagaci našeho města. Vidím, že na výstavě byla přítomna i paní starostka. Tomu jsem také ráda.
Marie Novotná
10.10.2019 12:10
Mohu jen potvrdit, že v Jeseníku je krásně. Zdenka je výborná průvodkyně, tak věřím , že se všem libilo. Mohu doporučit návštěvu Jeseníku i okolí. Výstavu jsem musela oželet a proto děkuji za článek s fotodokumentací.
Anna Potůčková
10.10.2019 11:17
Když už jsem u toho nemohla být, tak jsem čekala na první článek o této akci a díky Tobě jsem se jej dočkala. A díky i za moc hezkou fotoreportáž.
Zuzana Pivcová
10.10.2019 11:13
Od svého šéfa jsem se toho díky pracovnímu zaneprázdnění moc nedověděla, tak jsem ráda za tuhle krátkou reportáž. Věřím, že v příjemném prostředí Jeseníku se bude výstava vyjímat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA