Co číst na podzim?
Ilustrační foto: pixabay.com

Co číst na podzim?

9. 10. 2019

Chladný večer za oknem, huňatá deka, teplý šálek čaje a pohodlné křeslo. Podzimní odpočinek je jako stvořený k tomu, abyste se začetli do napínavé knihy. Zde jsou nejočekávanější novinky tohoto podzimu.

knihy
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Danuše D'Engeli
Mám svůj osobní názor, promiňte. Považuji podzim za krásné období, plné tvořivosti. Mám své oblíbené křeslo, kde se učím, čtu nikdy ne detektivky, ale posvátné knihy a připravuji se na listopad, kdy pro mne začínají vánoce. Mám ráda všechna roční období. Ráda medituji a přemýšlím o uplynulém dni. I když život je krátký, třeba jen "100" let, využívám čas, mne danný. Moc přeji každému člověku, aby strávil každý den života, atˇje to jaro či jiná roční období s úsměvem. S vřelým pozdravem, Danuše Také se připojuji k názoru paní Jitky Haškové. Erich Fromm mne již v mládí ohromil. Byl to úžasný člověk. Jeho kniky posílají lásku do celého svéta.Žil plnohodnotný život.......
Zdenka Jírová
Půjčuji si knihy v knihovně a nyní čtu sérii knih Vlastimila Vondrušky z vraždách v české historii vyprávěné poutavým románovým způsobem.
Marie Doušová
Nevím, tyto knihy mě neoslovily , mám raději trochu jiný druh knih.
Jitka Hašková
Nic bych si z toho nevybrala. Momentálně čtu "Strach ze svobody" od Ericha Fromma.
Drahomíra Stínilová
O knize Ledový strach už jsem četla několik anotací a zdá se, že to bude dobrý. Zeptám se v knihovně, jestli to mají. Knihy už si jen půjčuji, nemám je kam dávat. Dala bych přednost teď v pochmurném podzimu něčemu jako Saturnin. Nevím, jestli takový inteligentní humor se ještě píše.
Hana Rypáčková
Podobné knihy čtou na webu Knižní závisláci. Také čtu knihy doporučené vnoučata, jen abych věděla co čtou a mohla jsem s nimi diskutovat, ale je tolik skvělých knih, které by mohli mladí lidé číst...Je jiná doba...
Jana Šenbergerová
Zdá se, že je to dobré čtení do ponurých podzimních dní. Já bych si určitě vybrala. Teď mám zrovna rozčtenou knížku Dvanáct povídek o poutnících od G.G. Márqueze. Ta se hodí i k podzimu lidského života. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%