Ilustrační foto: pixabay.com
Co číst na podzim?
9. 10. 2019Chladný večer za oknem, huňatá deka, teplý šálek čaje a pohodlné křeslo. Podzimní odpočinek je jako stvořený k tomu, abyste se začetli do napínavé knihy. Zde jsou nejočekávanější novinky tohoto podzimu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše D'Engeli
10.10.2019 21:36
Mám svůj osobní názor, promiňte. Považuji podzim za krásné období, plné tvořivosti. Mám své oblíbené křeslo, kde se učím, čtu nikdy ne detektivky, ale posvátné knihy a připravuji se na listopad, kdy pro mne začínají vánoce. Mám ráda všechna roční období. Ráda medituji a přemýšlím o uplynulém dni. I když život je krátký, třeba jen "100" let, využívám čas, mne danný. Moc přeji každému člověku, aby strávil každý den života, atˇje to jaro či jiná roční období s úsměvem. S vřelým pozdravem, Danuše Také se připojuji k názoru paní Jitky Haškové. Erich Fromm mne již v mládí ohromil. Byl to úžasný člověk. Jeho kniky posílají lásku do celého svéta.Žil plnohodnotný život.......
Zdenka Jírová
10.10.2019 12:52
Půjčuji si knihy v knihovně a nyní čtu sérii knih Vlastimila Vondrušky z vraždách v české historii vyprávěné poutavým románovým způsobem.
Jitka Hašková
9.10.2019 16:27
Nic bych si z toho nevybrala. Momentálně čtu "Strach ze svobody" od Ericha Fromma.
Drahomíra Stínilová
9.10.2019 14:12
O knize Ledový strach už jsem četla několik anotací a zdá se, že to bude dobrý. Zeptám se v knihovně, jestli to mají. Knihy už si jen půjčuji, nemám je kam dávat. Dala bych přednost teď v pochmurném podzimu něčemu jako Saturnin. Nevím, jestli takový inteligentní humor se ještě píše.
Hana Rypáčková
9.10.2019 09:20
Podobné knihy čtou na webu Knižní závisláci. Také čtu knihy doporučené vnoučata, jen abych věděla co čtou a mohla jsem s nimi diskutovat, ale je tolik skvělých knih, které by mohli mladí lidé číst...Je jiná doba...
Jana Šenbergerová
9.10.2019 08:32
Zdá se, že je to dobré čtení do ponurých podzimních dní. Já bych si určitě vybrala. Teď mám zrovna rozčtenou knížku Dvanáct povídek o poutnících od G.G. Márqueze. Ta se hodí i k podzimu lidského života. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA