Foto: autorka
Jmenuji se Albert IV.
9. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
9.10.2019 19:56
Jituš, článek se mi zveřejnil sám, ale to je dobře, že si Albíkovo rodinné zpravodajství mohou lidičky přečíst už teď.
Eva Mužíková
9.10.2019 19:51
Alberte, jakmile jsem uviděla tvoji fotku, zaradovala jsem se, že jsi se opět ukázal. Tvé vyprávění mne opravdu baví. Tentokrát jsi měl štěstí, že zůstalo jen u psího zápolení. Mnoho takových " splašených " pejsků končí pod koly aut. Kde je vina je zcela jasné, ty jsi málem doplatil na špatný stav vrátek. A že jsi se popral, to už tak mezi pejsky bývá, nesnášejí konkurenci za plotem a potřebují ukázat, kdo je tady pánem. Majitelé toho napadeného asi moc šťastní nebyli, ale hlavně že se nic vážného nestalo a s tvojí paničkou se jistě domluvili. Tak pro příště nech cizí pejsky na pokoji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA