Lesy v okolí Řevnic a Tetína. Foto: unsplashed
Krásné podzimní výlety v okolí Prahy
11. 10. 2019Podzim - nejbarevnější období v roce je tu. Vydejte se do přírody nasát podzimní atmosféru a dobít energii před dlouhou zimou. Na krásné výlety je možné vyrazit i v okolí Prahy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
nina hor
29.10.2020 20:42
Dobrý den, my jsme byli zrovna teď v krušných horách a bylo to krásné https://www.honourandgrace.com/cs/
Byla jsem zde poprvé ve spa:)
nina hor
27.10.2020 11:28
Dobrý den. Já za sebe ještě mohu doporučit výlet na Šumavu. My byli teď v okolí a ten podzim tam opravdu nabírá jiných obrátek. Máji tu o tom i článek tu http://www.nadrybnikem.eu/kam-vyrazit-na-podzim-staci-to-spravne-ubytovani-na-sumave/
Danuše D'Engeli
11.10.2019 20:25
Hezký článek. Já jsem z Dobříše, kde je hodně přírody, ale již 40 let žiji v Praze a když jedu za mámou, tak teď již do přírody moc nechodíme, protože ona špatné vidí a já ráda sedávám u krbu, dívám se do ohně a poslouchám praskání dřeva.
Anna Potůčková
11.10.2019 09:56
Výlet určitě můžou být a také zcela jistě jsou krásné. Škoda, že že tyto výlety nejsou doplněny fotografiemi objektů, o kterých je v článku řeč. Ne každý se do Prahy dostane, a určitě by se alespoň pokochal fotografiemi
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA