Blog novomanželky: Tajná svatba 18.
FOTO: autorka

Blog novomanželky: Tajná svatba 18.

17. 10. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Seitlová
Dnes jsem se setkala s Helou a osobně jsem ji gratulovala. Byla tam i Dimkova sestra, tak jsem se ji ptala, jestli to bylo opravdu tajné. Potvrdila, že rodina byla velmi překvapená a opravdu nic netušila.
Lenka Hudečková
Helenko, krásně jste to udělali, gratuluji ještě jednou k Vaší společné posvěcené cestě životem :-)
Helenka Vambleki
Proč mi nevěříte, že nic nevěděli? Byli pozváni na oslavu narozenin. Na Facebooku jsem rodinné příslušníky na ten týden odstranila z přátel, sem rodina nechodí, v Bohumíně nikdo z nich nebydlí...a Michael a Stavrulka nic neprozradili. Opravdu byli všichni velice překvapeni, protože jsme spolu těch 15 let, tak už to brali jako samozřejmost, že patříme k sobě i bez svatby :)
Alena Tollarová
Moc vám tu radost z povedené akce a z toho, že jste po tolika letech oficiálně svoji, přeji. A Dimkově sestře brzké uzdravení. Schovali jste jí kus dortu?
Marcela Pivcová
Helenko, uvažovala jsem stejně jako Zuzka a myslím, že i kdyby Vaši příbuzní a přátelé se předem něco dozvěděli a neprozradili Vám to, byl by to výraz toho, že Vám přejí splnění všech plánů a přání, včetně toho posledního - největšího. Tak už jen samé krásné dny!
Soňa Prachfeldová
To je krásné Helenko a dojímavé.
Helenka Vambleki
Ne, opravdu to nevěděli a právě krásné bylo to překvapení
Zuzana Pivcová
Helenko, tak mám pocit, že to ti hosté věděli. A nechtěli vám zkazit radost z odtajnění. Je to tak?
Marie Doušová
Ať Vás láska ,zdraví a spokojenost provází celým Vaším žitím. Krásný dort.
Alena Vávrová
Sláva a hurá, všecko bylo, jak mělo být, moc vám to přeji a ještě jednou k sňatku blahopřeji ♥♥ !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%