Když se to povede
Foto autorka

Když se to povede

21. 10. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Také ráda chodím na houby, les mě nabíjí a čistí mi hlavu. Les miluji, ale nesmí být sežraný kůrovcem a zdevastovaný lesáky. To potom smutním. Krásné houby, jen co je pravda. Já mám ráda na jeden sběr, maximálně jeden košík. Protože na zpracování jsem sama. A ty sbíráš a ještě fotíš, jsi šikula.
Soňa Prachfeldová
Srdce houbaře plesa, oko amatéra fotografa taktéž.
Lenka Hudečková
My letos taky měly snad tunu hub...Jiřík nasušil 4 velké sklenice, máme zamrazené. To bude zima :-)
Helena Votíková
Krása. Mám raději jaro, ale tenhle podzim je fakt nádhera, moc hezky to Naďo umíš vyfotit, trošku nostalgie... . Houby jste si tentokrát užili. I my. Přiznám, že už uždibujeme z těch zamažených.
Hana Rypáčková
Krásné fotky a to množství hub.....
Naděžda Špásová
Díky, díky, moc mě potěšilo, že se vám to líbí, trochu jsem měla obavu.
Lidmila Nejedlá
Nadi, mám tvé obrázky ráda a ty podzimní korespondují s mojí náladou. Moc hezké.
Věra Ježková
Naďo, opravdu se povedlo. Staré Splavy mám ráda. Byla jsem tam na branném kurzu během VŠ. Moc hezké to tam bylo. A bezva zábava. :-)
Anna Potůčková
A tobě se to vše povedlo. A to jak v lese, tak také obsah článku je hezký a fotografie dokonalé! Zachytila jsi podzim moc hezky!
Alena Vávrová
Naďo, máš pravdu, i bez těch hub by to byl krásný výlet. Pěkně jste ten druhý břeh jezera prošmejdily a fotky jsou krásné, dík.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%