Foto: autor
Minulost na Veselém Kopci
27. 10. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
1.11.2019 10:37
Skanzeny u nás si jsou jistě podobné, v Rožnově jsem byla už před mnoha léty - od té doby se jistě v něm mnohé změnilo, ten středočeský v Přerově nad Labem se mi také líbil. A z Veselého Kopce, kde jsem zatím nebyla, se mi moc líbí Vaše fotky.
Soňa Prachfeldová
30.10.2019 18:56
Krásné, skanzenů je spousta a jsou si i podobny, vzdyť stejný život prožívali chudí lidé všude. Některé věci jsem ještě viděla u babičky a suchý záchod u ní též pamatuji, v mrazu to bylo něco. A ohromná duchna v posteli a pára od úst. Ale stejně to bylo pěkné u babičky.
Zdenka Jírová
30.10.2019 01:21
Na Veselém kopci jsem byla před mnoha lety, ale pamatuji si jej. Navštívila jsem i Rožnov a zejména navštěvuji skanzen v Kouřimi, kde jsem se narodila.
Dana Puchalská
28.10.2019 08:08
Lubomíre, nedalo mi to a zkusila jsem vypátrat, proč naši předci dávali ony plody na štíty svých chalup. Jestli je to hlohyně tak proto, aby v zimě mělo ptactvo potravu. Protože tak vysoko jiná zvěř zkrátka nedosáhla,hlohyně jim totiž moc chutná.
Hana Práglová
28.10.2019 07:18
Byla jsem tady před mnoha lety,kdy se do tohoto kraje odstěhovala má dcera.Velice hezké místečko,které stojí z to,navštívit několikrát...
Marie Seitlová
27.10.2019 18:21
Na Veselém Kopci jsem byla, moc se mi to tam líbilo. Mám skanzeny ráda.
Zuzana Pivcová
27.10.2019 18:19
Osobně jsem zažila jen skanzen v Rožnově pod Radhoštěm. Toto vpadá také velmi sympaticky. A líbí se mi snímky, tvořící s doprovodnými komentáři vlastní příběh. Díky.
Vladislava Dejmková
27.10.2019 15:00
Byla jsem tam několikrát, když jsme měli malé děti. S přibývajím věkem přibývaly i otázky. Teď už bude čas navštívit tohle poutavé místo s vnoučaty. Můžu vřele doporučit.
Věra Ježková
27.10.2019 12:05
V Kouřimi i v Přerově nad Labem jsem byla. Moc pěkná byla také Řepora v Praze. Bohužel už neexistuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA