Výprava do ztraceného času 1
Rodinné album

Výprava do ztraceného času 1

31. 10. 2019
Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.2 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Hezký nápad. Já moc lituji, že se v naší rodině retro fotky nezachovaly.
Soňa Prachfeldová
Milé vyprávění, staré fotky mají své nepopsatelné kouzlo. Člověk by chtěl podstatně víc, než mu život nabízí, zase snít ještě nyní, co ještě pěkného přinese, no to je úplně boží. A že nic není zadarmo a snažit se musíme, pokud něco chceme, to jsme již přece také pochopili. Krásné pane Zelenko.
Drahomíra Stínilová
Pane Jane, s chutí jsem si přečetla Vaše vyprávění. Pobavila jsem se a k tomu téma starých fotek a příběhů lidí z nich je pro mě čím dál tím víc zajímavější. Nevyhazovat nic.
Zdenka Soukupová
Krásně napsané. Taky se ráda "hrabu" ve starých fotkách, i když v mladším věku mě to skoro ani nenapadlo. Čím to asi je?
Marie Doušová
Myslím , že žádný mladý čas nebyl ztracený,ale prožitý s nadějí do budoucna. Krásně napsané a fotky potěší . Dík**********
Zuzana Pivcová
Mimochodem, ohledně dědečka, který padl v Haliči, zkusil jste si ve Vojenském ústředním archivu (tam jsem pracovala) zažádat o vyhledání jeho dostupné dokumentace (kmenový list, kartotéka padlých atd)?
Zuzana Pivcová
Patřím k těm, kteří mají rádi retro fotky i celá alba svých známých. Někdo by to na návštěvě považoval za únavné a nezdvořilé, kdyby mu někdo ukazoval staré fotky. Já naopak si o ně kolikrát říkám. Je to takový můj osobní genealogický průzkum. Co se mě týče, měla jsem také hodně pošetilé mladistvé představy o životě, hlavně, co bude rozhodující u mého budoucího partnera. Vím, že jedním z bodů bylo, aby zpíval. Když mi jeden dotyčný na můj dotaz, zda zpívá, řekl, že akorát v koupelně, hned jsem ho dala "k ledu". To byly časy!! Ano, Jendo, životní mozaika, kolik dílků ještě schází a zda se je podaří najít, nebo tenhle svět opustíme přece jen s fragmentem?
Jana Kollinová
Opr. Saháme v krizových situacích ..a do souboru bilancí máme další den, a další....
Jana Kollinová
Opět jeden hodnotný článek nabízející zamyšlení nad vlastním životem. K životnímu bilancování saháme k krizových situacích a druhý den jsme šťastni, že do soubor bilancí máme další den, a další, a další. Obrázky dávných dějů mají svůj smysl a řád a nejsou vůbec závislé na naší vůli. Minulost nelze ovlivnit a o to méně by nás měla ovlivňovat. :-)
Eva Mužíková
Pane Zelenko, potěšil jste mne. Retro fotky a příběhy mám velmi ráda.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%