Foto: autorka
Podzimní výlet
3. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
6.11.2019 12:53
Díky, Aničko, ten beskydský kraj je krajem mých předků, takže jsem se ráda podívala na fotky ! :-))
Soňa Prachfeldová
5.11.2019 08:47
Je to nádherné, příroda je dar, který si uvědomujeme čím jsme starší, tím víc.
Drahomíra Stínilová
4.11.2019 00:54
Ta místa z Vašich fotografií znám velmi dobře. Dokud nebyla dálnice D1 tak rozpracovaná, jezdívali jsme tam se známým každý rok na lidové slavnosti nebo sečení trávy. Na Čartáku výborně vaří, ale ubytování si musíme rezervovat dost s předstihem. Je to nádherný kraj a děkuju za podzimní pohledy, znám to tam jen na jaře a v létě. Chtěla bych Beskydy zažít někdy taky zasněžené.
Eliška Murasová
3.11.2019 22:20
Aničko, díky za procházku, kterou jsem také nedávno absolvovala. Je ten náš kraj ale krásný, viď? Moc pěkné fotky.
Alena Vávrová
3.11.2019 20:18
Aničko, díky, moc ráda jsem se s Tebou vrátila do míst, kde se mi s Tebou tak LÍBILO tehdy o srazu u vás v Rožnově. Soláň mi navždy zůstala v ♥.
Anna Potůčková
3.11.2019 16:11
Aničko, Beskydy jsou krásné v každou roční dobu a mám v Trojanovicích kamarádku která bývá hned u lesa a tu krásu ji závidím. A Rožnov patří do tohoto nádherného kraje - do Trojanovic to není asi tak daleko!
Hana Nováková
3.11.2019 15:06
Anničko, krásné Beskydy a k tomu i krátký článek. POkochala jsem se krajem, kde jsem nikdy nebyla a už se mi to asi ani nepovede.Myslím, že je tam hezky po celý rok. Jo příroda si to umí zařídit. Děkuji
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA