Všední den
FOTO: autor

Všední den

17. 11. 2019

Průvodce jedním všedním dnem jedné všední hanácké domácnosti.

můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Pěkné. Pohádky pro Adélku lze koupit na této adrese https://www.stahuj-knihy.cz/stahujknihy/eshop/0/3/5/723-Kolarova-Danuse-Pohadky-pro-Adelku
Lidmila Nejedlá
Přečetla jsem to jedním dechem. Pohoda, klid, práce...
Soňa Prachfeldová
Tedy to je maraton, hezky se mi četlo. Trochu mi připomíná naší zahradu, jak fofruji, když chci odjet na pár dní, aby nedosla ouhony. A pravda, už tolik ne zpracovávám, ale rybízový dzem, okurky, fazolky, zelenina, to musí být. A také spousta kyticek.
Dana Puchalská
Já mám ráda klidné dny a ráda jsem si o něm něco v klidu přečetla.
Zuzana Pivcová
To je vylíčení velmi pohodového dne a věřím, že mnozí lidé, kteří si doma rozumějí, mohou takhle hezky a bez stresu a rozčilování na vše možné, co nemohou změnit, žít. Děkuji.
Jana Šenbergerová
Hezky se mi to četlo, vám se to určitě příjemně žije. :-)
Lenka Kočandrlová
Nelíbilo se mi ,jak pán likviduje slimáky strkáním do soli! Jsou to sice pro zahradu škodliví tvorové,ale oni jsou takto naprogramováni matkou přírodou,nemohou jinak! Máme více možností,co s nimi,aniž bychom je takto drasticky hubili.Já např. je nosím do přírody,hodně daleko od místa nálezu.Oni si tam někde žijí,vidět nějaká množství nejsou,na jaře jsou pryč,asi se o ně zase ta chytrá matka příroda nějak postarala.Užili si hnědáci španělští svůj mrzký živůtek a nemuseli prožít muka jedů,solí,rozdupání a dalších ohavných smrtí,co jim vládce zahrádky určil !
Anna Potůčková
S úsměvem na rtech jsem četla celé toto vyprávění, neboť tak na půl jsem z tohoto kraje také - žiji na pomezí Hané a Valašska. Opravdu moc hezky napsané!
Mirek Hahn
Příjemně skutečné vyprávění.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%