Zimní procházka. Foto: www.pixabay.com
Zmrzlé nohy pomůže zahřát i mikrotenový sáček
17. 12. 2019Ochladilo se a do těla se začal zakusovat nepříjemný chlad. Máme pro vás několik tipů, jak se rychle zahřát.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Vitvarová
19.12.2019 14:26
Já když jsem byla malá a chodila sáňkovat, tak mi můj děda dělal z novin onuce a nohy jsem měla pěkně v teplíčku.
Jarmila Komberec Jakubcová
17.12.2019 19:47
Dík za dobrou rada, ta se vždy hodí a ty sáčky by mi nikdy nenapadly. Vyzkouším na treku.
Danka Rotyková
17.12.2019 18:41
Mikrotenové sáčky pro zahřátí nohou - to se mi líbí. Děkuji za jednoduchou radu.
Libuše Křapová
17.12.2019 18:28
My je používali dříve, když byly boty docela nekvalitní a prosakovalo do nich vlhko. Takový sáček, to byla věc :-)
Marie Novotná
17.12.2019 08:07
Mikrotenové sáčky jsem používala do bot už při cestování s dětmi a pak i s vnoučaty. Ideální. Nepromoknou a zahřeji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA