ilustrační foto: pixabay.com
Mých 30 let, na které nyní vzpomínám s humorem
14. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
15.11.2019 17:16
V roce 1992 se nám podnik poroučel a někteří kolegové odešli na volnou nohu.Tehdy se objevilo zakuklené "letadlo",to tehdy nikdo neznal,vzniklo pochybné podnikání s prodejem předražených vysavačů a pod. kdo tam chtěl,musel si koupi nejnižší bronzovou kartu za dost peněz,prodat výrobky,co si také za své musel koupit a nalanařit další ovečky do "klubu".Za to vše dostali body,postupovali výše,ale nikdo z nich nezbohatl,protože v horních patrech byli jiní šíbři,co jen shrabovali zisk . Vzpomínám si,jak jedna kolegyně byla na školení ,kde jí vymývali mozek,aby něco vydělala ,musela najít 5 "hejlů",a když neuspěla,byla úplně zklamaná.Já jsem se jí tehdy snažila vypočítat,že aby i ona vydělávala ty statisíce,tak by musel v Česku vstoupit do toho každý Čech a ještě by to bylo málo. Jo to byly ty dřevní doby ,dnes málokdo vzpomene . A ty fronty občanů s kuponovými knížkami,co tvrdli v zimě a chladu hodiny,aby dostaly 2 tisíce na ruku....A mister Kožený si mnul ručičky . Takoví jsme byli a na to se už moc nevzpomíná!
Eva Mužíková
15.11.2019 15:05
Hani, také mně se článek líbí.... ten krém na koženou obuv z včelího vosku mám ještě někde zastrčený, je suprový:)))
Naděžda Špásová
14.11.2019 20:30
Hanko, dobře napsané, neměla jste na růžích ustláno, ale zvládla jste to bez ztráty kytičky, jak jste napsala. :-)
Jana Šenbergerová
14.11.2019 15:49
Posílám kytičku za odvahu a nadhled, se kterým jste se se vším vypořádala. :-)
Dana Puchalská
14.11.2019 15:01
Parádní článek nabitý Vašim příjemným a nikoho
neurážejícím humorem. Děkuju.
Hana Rypáčková
14.11.2019 14:26
Hani, dočetla jsem do půlky a objevila jsem tebe.. Tvůj humor je nezaměnitelný. Měj se hezky..
Zdenka Soukupová
14.11.2019 13:03
Neměla jste to jednoduché, ale vždycky jste si poradila. To se cení. A máte na co vzpomínat, o čem vyprávět dětem a vnoučatům. Zasloužíte obdiv, že jste to nevzdala.
Zuzana Pivcová
14.11.2019 12:03
Po listopadu mě také v prvním období zaměstnávala myšlenka, že bych začala podnikat. Ale jak? Se svou němčinou jsem tak mohla zkusit obstarat si živnostenský list a snažit se soukromě učit, případně překládat. Ale po letech pravidelného, byť nevalného platu ve státní správě jsem nenašla odvahu. Později jsem tomu byla ráda. Tys byla, Haničko, podnikavější, nebo Ti v Tvém prostředí jiného nezbylo. Ale s nadhledem sobě vlastním jsi to zvládla. Díky za vyprávění.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA