Tentokrát jsem si pro vás připravila obrazy známého malíře a karikaturisty Karla Benetky. Byly krátce vystaveny začátkem září v Novoměstské radnici v Praze. Při návštěvě výstavy jsem měla příjemný zážitek. Ve vchodu se mne štíhlá sympatická paní zeptala, jsem-li náhodný návštěvník. Představila se jako Benetková, autorova manželka. Chvíli si se mnou povídala.
V krátkých informacích na výstavě o sobě autor napsal mj.: „Tak se teď radostně prodírám životem, maluji obrazy, kreslím vtipy, ilustruji knížky, a dokonce i učebnice, a někdy dokonce i trochu sochařím. Když už mě od té práce začínají bolet záda, vezmu pero a napíšu nějakou básničku nebo nějakou povídku či pohádku nebo něco podobného.“ Více se můžete dozvědět o autorovi na jeho stránkách http://www.benetka.cz/.
Předem se omlouvám, že názvy obrazů tentokrát neuvádím. Chtěla jsem vám jich ukázat co nejvíc a samostatné focení všech názvů a jejich následné psaní k fotkám by mi připadalo poněkud masochistické. Kromě toho většinu tvoří obrazy abstraktní. Prohlédnete si je?