Obdiv k  nejjedovatějším hadům světa

Obdiv k nejjedovatějším hadům světa

19. 11. 2019
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Děkuji všem za komentáře. Vím, že je většina těch, kteří hady nemusí, ale ať chceme či ne, jsou součástí fauny na naší planetě. Já to mám tak, jak jsem napala. Všichni jsme ve věku, kdy víme, jaký je rozdíl mezi člověkem a zvířetem. Použítí příměru „pán tvorstva“ vysvětlím jednoduše, že člověk by se podle toho, co ho odlišuje od zvířete, měl i chovat. Nač by potom měl mozek? Ne vždy je ale tomu tak! A to mě někdy dosti vytáčí...Víte přeci kolik proběhne v TV, sociálních sítích a jinde případů až neuvěřitelného týrání zvířat, jedná se především o psy, kočky, koně, krávy... pořád jsou to živí tvorové a co dokáže za utrpení způsobit člověk? Někdy si říkáte, že snad to ani není člověk. Ale odpovězte si sami,známých připadů bylo dost. Jak se člověk chová ke zvířetí, tak se neváhá chovat i k jinému člověku a věřte, že to tak je a to je občas obraz dnešní doby....
Zdenka Jírová
Takový článek, z kterého mrazí. Hady ale obdivuji, ale jen za sklem terária.
Alena Tollarová
Matka příroda nestvořila jen chlupatá roztomilá stvoření, ale život je velmi rozmanitý. Já mám obdiv ke všem živým tvorům, k některým samozřejmě respekt.
Soňa Prachfeldová
Hady též respektuji, jen je mi líto těch mysek. Ráda se na ně podívám za sklem, priznam bojím se jich.
Jana Šenbergerová
Nedá se jim upřít, že jsou krásní, i když často nebezpeční. Jsou součástí přírody stejně jako my, proto je respektuji. Díky za zajímavé informace.
Eva Mužíková
Přečetla jsem pozorně, zajímavé informace.. K hadům mám velký respekt. Ve statku na hnoji pod kusem lina jsem po jeho odkrytí narazila na velké klubko svíjejících se užovek... to byl šok, ale jak se rozlézaly, byly krásné.
Zuzana Pivcová
Vím, že nás moc není, ale my se sestrou hady uznáváme (jako ostatně i další zvířata). Sestra má fotku s hadem zde na Profilu. Navíc, což někteří už vědí, jsme "adoptovaly" chřestýše kostkovaného v pražské zoo. Asi se mu dobře daří, protože už má i samici a nějaké mládě. Inu, každý jsme nějaký. :-D
Jitka Hašková
Hady nemusím.
Dana Puchalská
Moc zajímavý článek. A nazývat se pánem tvorstva - to snad ne.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%