Výzva jménem Sedlo
Foto: autorka

Výzva jménem Sedlo

19. 11. 2019

Sedlo je se svými 726 m čtvrtou nejvyšší horou Českého středohoří a současně nejvyšší v jeho části na pravém břehu Labe. Na úvodní fotografii vidíte, jak ho vnímám na obzoru ze svého domova.

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Álo , jsi prostě tulačka co umí krásně psát a krásně fotit. Děkuju.
Naděžda Špásová
Tak tam se asi nevydám. Kopce mi moc nejdou, ale znám to od tebe, což mi bohatě stačí. Víš, jak pohlížím na tvé samostatné výpravy, proto ti je ani nezávidím. Hezké fotky.
Věra Ježková
Ali, paráda. Moc hezký text i fotky. Hlavně, že ses nám vrátila. :-)
Marie Měchurová
Hlavně, že to dobře dopadlo. I bloudění patří k turistice, o to větší radost je, když se dojde do cíle. Hezky napsané a parádní fotky. Škoda, že to mám trošku z ruky.
Jana Šenbergerová
Ájo, umíš se nejen toulat krajinou. :-)
Hana Nováková
Alenko, uchvátily mě nejen dálavy z výšky hory, ale i krásný článek. Již jednou jsem psala, že mě dle fotek učaroval tento nádherný kraj naší země, ale bohužel se tam nikdy osobně nevypravím. Proto moc děkuji alespoň za článek a fotky.
Dana Kolářová
Jak dlouhý je seznam visící doma na ledničce a kolik je odškrtáno, Aleno? :-)
Anna Potůčková
Je to krásný kraj, ve kterém žiješ a jeho krásy tolik obdivuješ! Díky za nádherné fotografie!
Elena Valeriánová
Ách!!! Úplně tě vidím jak pochoduješ, odhodlaná, statečná. Úplně vidím toho chlápka s košem a nožem. Slyším ten jeho pohrdavý tón. Jó, kdyby tak věděl jaká ty jsi TURISTKA! Sklaplo by mu. Krásný, veselý článek. Mistrně popsaný výlet a fotky ... prostě paráda.
Hana Rypáčková
Krásný kraj....Zaslouží si tvou lásku..

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%