FOTO: autorka
Fotoreportáž: Na chatě nedaleko Hranic na Moravě s Libuškou
18. 11. 2019Jak většinou všichni Íčkaři ví, podařilo se mně vyhrát 2denní pobyt na nádherné chatě nedaleko Hranic na Moravě. Spolu se mnou ji mým prostřednictvím vyhrála také Íčkařka Libuška K. Nás dvě nespojuje jen Íčko, ale také Zlínský kraj, tak je jasné, že většinu cesty na chatu jsme podnikly spolu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
18.11.2019 10:02
Teda Aničko, protože tento kraj vůbec neznám, byla jsem uchvácena. Víken d takové chaloupce stál jistě za to podle fotek. Díky za seznámení
Zuzana Pivcová
18.11.2019 09:19
Moc hezký výlet a je fajn, když je s kým ho podniknout. Fotky svědčí o tom, že jste toho viděly a zažily hodně.
Eva Mužíková
18.11.2019 09:14
Všeříkající Aničko, ráda jsem si fotky opět prohlédla. Ta propast vypadá děsivě, asi bych se do ní dívala z velké vzdálenosti. Beránci jsou nádherní, zachráněné pipky z velkochovů asi přešťastné z pohybu na trávníku a slunci. Jen se mi nějak nelíbí odpadávající rouno u jedné z oveček. Asi to majitel nechává na přírodě a nestříhá.
Dana Puchalská
18.11.2019 08:47
Děvčata, pěkně jste si svůj pobyt užila. A fotky jsou toho jasným důkazem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA