Lavička

Lavička

23. 11. 2019
můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Hanko moc hezké, tak poeticky se rozepsat o lavičkách , hned jsem si vzpomněla na ty naše na zahradě a v duchu jim poděkovala.
Alena Tollarová
Lavičky jsou zajímavé téma. Nejen ve světě, ale i u nás se najde dost takových neotřelých.
Jitka Chodorová
Zajímavý článek, pěkné fotky, jen pro mě zbytečně dlouhý. Lavička je dobrou inspirací a vyvolává v nás vzpomínky na mládí, ale i potřebu si na ní sednout, ať už z jakéhokoliv důvodu. Písnička je také hezká a vzpomínková, jen si myslím, že nebylo třeba udávat celý její text, mně třeba text naskočí, pokud se mě nějaká lavička zaujme. Úvodní fotka se mi moc líbí. Za nápaditý článek děkuji.
Hana Rypáčková
Hezké..
Marie Doušová
Zajímavé fotografie. Vkusné a potřebné lavičky vždy potěší.Písničku jsem často slýchavala u nás doma, kterou si maminka zpívala.
Marie Měchurová
Bez lavičky se neobejde žádná zahrádka, čím víc, tím líp. Lavičky jsou hodně fotogenické, taky je ráda fotím.. Děkuju za článek i povedené fotky.
Zuzana Pivcová
Lavičky jsou pamětnice. Mají samozřejmě svůj účel, ale i svůj půvab. Třeba autobusové zastávky, kde nejsou lavičky, jsou o něco ochuzené. Nejvíc se mi líbí lavičky dřevěné, kovové nebo plastové mě studí. :-D Nejhezčí je pro mě zážitek, když můžu někde v přírodě sedět a mám výhled do kraje. Děkuji, Hani, za pěknou úvahu.
Eva Mužíková
I mne zaujal úvodní snímek a tak trochu i ta obyčejná v levanduli. Modernu nemám ráda, jsou studené... Díky za článek a připomenutí písně.
Jitka Hašková
Krásné fotky, článek zajímavý, ale pro mě moc dlouhý.
Dana Puchalská
Moc krásně napsaný článek. Děkuji za něj. Díky němu jsem si na vzpomněla na krásné lavičky, které byly kdysi v parku před naším domem. Bohužel jsem si je nestihla ani vyfotit. Nenapadlo mně, že je vymění za novější, které byly oproti ním opravdu ošklivé.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%