Pranostiky pro celý rok XXIII
30. 11. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
30.11.2019 19:01
Moc zajímavé pranostiky, díky, Věrko. K tomu, co napsala Jana K., si říkám, že asi ta pranostika chtěla říct, že prosinec chce svůj klid. Na probouzení jara je příliš brzy a s tím, co už skončilo, se nic neudělá. Nebo se mýlím?
Dana Puchalská
30.11.2019 15:27
Ano je škoda, že seriál o pranostikách končí. Moc se mi líbil. Děkuju.
Soňa Prachfeldová
30.11.2019 15:12
Ještě prosinec a pak už se budou dny prodlužovat. Vnučka je Lucie. Sv. Lucie patronka při očních nemocech, tak tu budu vzývat .
Jana Kollinová
30.11.2019 12:06
Už jsem se nemohla dočkat prosincových pranostik. Neuvěřitelná moudra, ale zarazila jsem se nad jednou pranostikou, jejíž význam mi uniká: "Klepáním na úl v prosinci živým neprospěješ, mrtvých nevzbudíš." Nechápu! :-(
Jitka Hašková
30.11.2019 11:00
Bezvadné pranostiky. Asi už poslední. Ledaže bys je chtěla příští rok opakovat. Zalíbilo se mi číst pranostiky na každý měsíc.
Hana Nováková
30.11.2019 09:15
Věrko, těšila jsem se na Vaše pranostiky. Potěšily nejen mě, ale potěší i maminku, jdu vytisknout, zítra k ní jedu, tak se má na co těšit. Sleduje podle nich počasí. V 89 letech, špatně chodí, ale zájem o dění má stále velký. Tak bude mít zase něco pro zábavu. Moc díky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA