V dobré hospodě se k vám chovají jako k vzácným hostům, říká kuchař Sapík
Jaroslav Sapík ve své kuchyni. Foto: Archiv Jaroslava Sapíka

V dobré hospodě se k vám chovají jako k vzácným hostům, říká kuchař Sapík

6. 12. 2019

Jaroslav Sapík působil v těch nejlepších pražských restauracích, vařil také na Pražském hradě prezidentům a významným osobnostem z celého světa.

gastronomie rozhovor
Hodnocení:
(5.3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Pracovala jsem v hotelu, kde pan Sapík vařil. A že vařil víc než dobře.
Marie Doušová
Moc zajímavý rozhovor. Najít dobrou restauraci ,kde se k Vám chovají jako k vzácným hostům je pomálu. Přesto se najdou ,ale je to vyjímka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%