
Jaroslav Sapík ve své kuchyni. Foto: Archiv Jaroslava Sapíka
V dobré hospodě se k vám chovají jako k vzácným hostům, říká kuchař Sapík
6. 12. 2019Jaroslav Sapík působil v těch nejlepších pražských restauracích, vařil také na Pražském hradě prezidentům a významným osobnostem z celého světa.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
8.12.2019 15:05
Pracovala jsem v hotelu, kde pan Sapík vařil. A že vařil víc než dobře.
Marie Doušová
8.12.2019 10:35
Moc zajímavý rozhovor. Najít dobrou restauraci ,kde se k Vám chovají jako k vzácným hostům je pomálu. Přesto se najdou ,ale je to vyjímka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA